A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Rares Coman

Romania

Rares has been attracted for sports ever since he was in elementary school and this is the main reason of athletics for 8 years. An accident made him stop his professional sports career, but this didn't stopped Rares from spreading his energy and motivation, becoming a sports instructor in 2006 and having classes from 2013.
He is a RealRider instructor and owns specializations in Bokwa(r), Steel Tonic and X-Tempo.

Clase / Seminarii

X-tempo™

Sambata, 22 Aprilie - 17:45 - 18:45

X-Tempo aduce schimbări și inovații! Un sistem de programe eficiente care va va capta astfel încât să puteți fi în formă într-un mod ușor și distractiv.

Fiecare program X-Tempo este alcatuit din clase cu coregrafie și muzică, special planificat și dezvoltat pentru a crea o pregătire completă și simplă. Cincizeci de minute de antrenament fără pauze, în scopul de a lucra din greu și de a te mentine in forma si tot timpul arzand calorii.

În timpul claselor X-Tempo, există multe schimbări in ritmul muzicii, și, prin urmare ritmul mișcărilor se schimbă. Fiecare moment din clasa se caracterizează prin schimbări continue și bruște de viteză, ale mișcărilor, ceea ce face ca muschii si sistemul cardiovascular sa lucreze din greu dar într-un mod controlat. Alegerile muzicale sunt super-hit-uri mondiale, lucru care va umple clasele cu emoții și bucurie: veți fi dependenti!