A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Raul Purima

Romania

A practicat fotbalul peste 15 ani, a fost si salvamar in SUA, dar o accidentare i-a schimbat viata, devenind antrenor de fitness. Ii place sa schimbe viata celor cu care lucreaza cu ajutorul sportului si se foloseste foarte mult de exemplul lui personal. Considera ca trebuie sa existe incredere reciproca intre antrenor si client, iar acesta sa constientizeze ca antrenorul personal este acolo doar pentru el.

Clase / Seminarii

Limitless™

Duminica, 23 Aprilie - 12:45 - 13:45

În 2011, când am început, ne-am dorit să creăm un program despre oameni și despre rezultatele lor. Punctul de origine al ideii Limitless a fost observația documentată a fondatorilor programului: din 10 abonați ai unui club de fitness, un an mai târziu, doar unul – maxim doi au rezultate reale în transformarea felului în care arată și se simt în propriul corp, adică o rată de succes de doar 10-20%.

Pentru rezultate diferite era nevoie de o abordare diferită. Așa a apărut programul revoluționar care permite participanților ca pe parcursul unei singure ediții să beneficieze de avantajele unei abordări personalizate, de motivația antrenamentelor de grup, dar și de consultanță nutrițională integrată. O abordare holistică pentru o transformare holistică și, mai ales, de lungă durată.

Cum știm că funcționează? Răspunsul cel mai important e cu mulți oameni fericiți, iar cel mai simplu e cu cifre autentice. La un calcul bazat pe fișele de evaluare ale persoanelor care au experimentat conceptul Limitless, rata de succes a programului este de aproximativ 93% (într-o perioada medie de trei luni) comparativ cu rata de succes de 10-20% a unui program clasic de fitness.