A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

STEFAN NICOLAESCU

Romania

Stefan Nicolaescu, Master Trainer al Scolii Fitness Scandinavia in cadrul cursului de INDIAN YOGA  ACADEMY, are o experienta vasta si relevanta in domeniu, pornind pe acest drum, inca din 2007. De-a lungul timpului, Stefan s-a aflat intr-o continua evolutie, tocmai de aceea a participat la cursui de perfectionare pe diferite teme:  FUSION TRAINING, METABOLI WORKOUT, KETTLEBALL, BOOTY, CORE, PUMP, STRENGHT CARDIO, ABS REVOLUTION. FUNCTIONAL TRAINING, FLOWING, TRX, SWISS BALL.

Exeptand faptul ca este acreditat in domeniul Fitness-ului si al Culturismului, ca detine Bronze Level Shwinn Indoor Cycling Instructor, Stefan s-a orientat si catre cursuri care au in vedere mintea si sufletul unei persoane, devenind astfel si practicant de HATHA si ASHTANGA YOGA.

In prezent, colaboreaza cu sali renumite din Bucuresti.

Clase / Seminarii

Hatha Yoga

Duminica, 23 Aprilie - 11:30 - 12:30

Toate sistemele de Yoga explica esenta practicii ca un mijloc de trezire.

In acelasi timp, stim ca aceasta Yoga este si o  colecție de tehnici– technici de posturi corporale (Asana), tehnici de respirație conștienta (Pranayama) si tehnici de stabilizare și linistitire a mintii (Dhyana/meditatie).

Simplificand mult, am putea spune ca toate aceste tehnici, predominant ‘energetice’  sunt doar modalități prin care ne deschidem catre realitatea experientei noastre– in acest moment.

In aceasta deschidere observam ca putem recupera o buna parte din energia blocata in corp– energie blocata in tipare fizice  si in tipare mentale.