A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Salvatore Pagano

Italia

Salvatore (Sasa) este un presenter international de succes. El a absolvit Academia de Stiinte ale Sportului din Italia si este un atlet remarcabil in competitiile de aerobic. Sasa este mandrul castigator al multor competitii respectabile, ca “Saranno presenter Italy 2012”. El detine propria scoala de instructor in Italia, care il transforma intr-unul din cele mai de succes personalitati fitness din Europa. Preda in toata Europa, iar specialitatile lui sunt step, aerobic si total body, antrenament postural si antrenament functional.

Spiritul si curiozitatea sa pozitiva l-au condus catre integrarea perfecta in diversele culture din toata lumea fitnessului. Unele dintre tarile in care are oportunitatea sa predea sunt: Germania, Ungaria, Elvetia, Spania, Franta, Polonia, Norvegia, Portugalia si Romania, prin intermediul Scolii Fitness Scandinavia (Conventia Internationala de Fitness si Workshopul Step Dance).

Clase / Seminarii

Dynamic Postural

Sambata, 22 Aprilie - 16:30 - 17:30

Obiectivul acestui program este de a îmbunătăți secvențele dinamice pentru forta, flexibilitate și mobilitatea articulatiilor. Acest lucru permite corpului să fie capabil să găsească echilibrul perfect intre functia muschilor si tonus.

Metabolic workout

Sambata, 22 Aprilie - 09:00 - 10:00

Metabolic, deoarece antrenamentul este la  înaltă intensitate, alternand rezistenta cardiovasculara și forta musculara în recuperările active, creează consumul de grăsimi și cresterea energiei post-exercițiu.

Formatul include o serie de secvențe, care vor fi dezvoltate și analizate în curs de desfășurare, cu o metoda numita "progresiva" si o metoda clasica pentru cei care predau activitățile muzicale.

Step choreography

Duminica, 23 Aprilie - 10:15 - 11:15

Miscarile pe step te vor ului, muzica te va motiva, pasii te vor inalta, iar piruetele sigure iti vor oferi o experienta de neuitat la clasa Step Sensation. Sasa te va duce pe culmile coregrafiilor pe step si iti va pregati terenul pentru o clasa incendiara, unde e posibil ca stepul sa ia foc!