Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Sandu Georgian

Romania

Georgian este pasionat de mișcare de mic copil. Tot timpul a fost fascinat de capacitățile corpului uman, de limitele pe care le putem depăși prin disciplina si perseverență! Asta l-a făcut să fie în permanență în contact cu o activitate ce implică efort fizic.  Ideea de a fi antrenor a încolțit după o accidentare. A început să studieze pentru a se trata si si-a dat seama că poate ajuta alți oameni să își depășească orice obstacol care stă în calea libertății lor de a se exprima prin mișcare.

Clase / Seminarii

BOSU circuit workout

Duminica, 23 Aprilie - 12:45 - 13:45

Bosu este un accesoriu care creaza dependenta si o spunem din mai multe motive! Echilibrul este unul din functiile organismului care este testat cel mai mult cu ajutorul BOSU-lui insa surpriza vine atunci cand vei observa ca tot organismul trebuie sa participe pentru a pastra acel echilibru. Este necesar a angrena diferite grupe musculare care trebuie sa lucreze impreuna iar asta nu poate aduce decat rezultate extraordinare.
Pentru a iti demonstra calitatea si necesitatea acestui extraordinar accesoriu te asteptam la o ”pauza”  :) alaturi de noi”