A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Sandu Georgian

Romania

Georgian este pasionat de mișcare de mic copil. Tot timpul a fost fascinat de capacitățile corpului uman, de limitele pe care le putem depăși prin disciplina si perseverență! Asta l-a făcut să fie în permanență în contact cu o activitate ce implică efort fizic.  Ideea de a fi antrenor a încolțit după o accidentare. A început să studieze pentru a se trata si si-a dat seama că poate ajuta alți oameni să își depășească orice obstacol care stă în calea libertății lor de a se exprima prin mișcare.

Clase / Seminarii

BOSU circuit workout

Duminica, 23 Aprilie - 12:45 - 13:45

Bosu este un accesoriu care creaza dependenta si o spunem din mai multe motive! Echilibrul este unul din functiile organismului care este testat cel mai mult cu ajutorul BOSU-lui insa surpriza vine atunci cand vei observa ca tot organismul trebuie sa participe pentru a pastra acel echilibru. Este necesar a angrena diferite grupe musculare care trebuie sa lucreze impreuna iar asta nu poate aduce decat rezultate extraordinare.
Pentru a iti demonstra calitatea si necesitatea acestui extraordinar accesoriu te asteptam la o ”pauza”  :) alaturi de noi”