A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Simona Ionescu

Romania

Pasiunea ei pentru dans a inceput in anul 1993 cand a inceput practicarea dansului sportiv in cadrul CSS2 București. Dezvoltand aceasta pasiune , a participat la cursurile de dans modern ale unei cunoscute scoli de dans din Bucuresti , devenind ulterior instructor de dans pentru copii.

In 2010 a devenit instructor de Zumba Fitness , descoperind astfel o lume fascinanta si energica.
Dezvoltarea profesionala nu s-a oprit insa aici , iar in 2014 a devenit Ambasador Masala Bhangra , dans traditional indian. In martie 2015 a calatorit in Danemarca pentru a se certifica oficial ca instructor URBHANIZE.

A dezvoltat programul Urbhanize in Romania , Luxembourg si Bulgaria, organizând traininguri pentru instructori.

A participat la diferite evenimente sportive nationale si internaționale , printre care CONVENTIA FITNESS SCANDINAVIA  ( 2015,2016 ) si Reebok Welness Marathon  ( Praga 2015).

In prezent , preda clase de dans modern , sportiv si Shorties (bhangra&hip hop) pentru copii , clase de Urbhanize , Zumba si Functional Shape pentru adulti.

Clase / Seminarii

URBHANIZE

Duminica, 23 Aprilie - 10:15 - 11:15

Urbhanize este un program nou dans fitness , creat de catre Tina & Dennis Thomsen si lansat oficial la 1 ian 2015. Programul URBHANIZE foloseste o combinație unica dintre Bhangra ( dans traditional indian ) si Hip Hop , la care se adauga sesiuni de toning.