Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Simona Ionescu

Romania

Pasiunea ei pentru dans a inceput in anul 1993 cand a inceput practicarea dansului sportiv in cadrul CSS2 București. Dezvoltand aceasta pasiune , a participat la cursurile de dans modern ale unei cunoscute scoli de dans din Bucuresti , devenind ulterior instructor de dans pentru copii.

In 2010 a devenit instructor de Zumba Fitness , descoperind astfel o lume fascinanta si energica.
Dezvoltarea profesionala nu s-a oprit insa aici , iar in 2014 a devenit Ambasador Masala Bhangra , dans traditional indian. In martie 2015 a calatorit in Danemarca pentru a se certifica oficial ca instructor URBHANIZE.

A dezvoltat programul Urbhanize in Romania , Luxembourg si Bulgaria, organizând traininguri pentru instructori.

A participat la diferite evenimente sportive nationale si internaționale , printre care CONVENTIA FITNESS SCANDINAVIA  ( 2015,2016 ) si Reebok Welness Marathon  ( Praga 2015).

In prezent , preda clase de dans modern , sportiv si Shorties (bhangra&hip hop) pentru copii , clase de Urbhanize , Zumba si Functional Shape pentru adulti.

Clase / Seminarii

URBHANIZE

Duminica, 23 Aprilie - 10:15 - 11:15

Urbhanize este un program nou dans fitness , creat de catre Tina & Dennis Thomsen si lansat oficial la 1 ian 2015. Programul URBHANIZE foloseste o combinație unica dintre Bhangra ( dans traditional indian ) si Hip Hop , la care se adauga sesiuni de toning.