A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Stefano Crocetta

Italia

Mereu în lumea sportului, Stefano Crocetta , a pornit cu artele martiale si a realizat victorii importante la nivel naționa lși international.  De asemenea, practica călăriași cross-ul în toate domeniile de sport. După cariera in artele marțiale s-a dedicat exclusiv salii de fitness, studiind intens si aprofundand cunoștințele sale în disciplinele de muzică, în Pilates, body-building și apoi în management sportiv.

În prezent, el este presenter în multe țări din întreaga lume, in care prezintă master class-uri si workshop-uri de step, aerobic, programe pentru conditionarea musculaturiisi Pilates. De asemenea, el lucrează ca si coordonator tehnic în mai multe sali de fitness din Italia. Specializat în programele de muzică și Pilates are deja mulți ani de predare în acest domeniu, colaborand cu diferite organizații.

Creator de program de instruire și al marcii intregistrate Body in Motion, Stefano este constant în căutarea de metode inovative de antrenament. În prezent, el este coordonator și manager al IFA (Asociația Fitness italiană).

Clase / Seminarii

Pilates Matwork

Sambata, 22 Aprilie - 11:30 - 12:30

Pilates Matwork poate fi predat pe trei niveluri diferite: incepător, intermediar și avansat. Toate nivelurile sunt predate cu cea mai buna metodologie de predare, urmarindu-se normele și standardele disciplinei. Poate fi un antrenament foarte bun terapeutic sau atletic pentru toate tipurile de oameni.

Ste-p Style

Sambata, 22 Aprilie - 15:15 - 16:15

Metodologia de predare și progresiile cu cea mai buna coregrafie vor construi  diferite grade de dificultate în cel mai simplu mod. Aceste exercirii simetrice și asimetrice vor crea o coregrafie finală foarte distractiva.

Dynamic stretch

Sambata, 22 Aprilie - 16:30 - 17:30

Aceasta clasa se axeaza pe flexibilitate si mobilitate. Foarte multe exercitii sunt inspirate din Yoga, folosind tehnica receptorilor neuromusculari care faciliteaa realizarea acestor miscari. Se bazeaza pe forta, echilibru si coordonare. De asemenea, se va focusa pe tonifierea musucura obtinandu-se rezultate ale posturii.

Pilates Flow Motion

Duminica, 23 Aprilie - 10:15 - 11:15

Este un protocol de lucru pe bază muzicala, care ajuta executarea mișcărilor fluide în exercițiile cheie ale Pilates-ului și a exercitiilor la saltea. Scopul este de a obține printr-un sistem de predare suplimentar o secvență de exerciții, folosind toate planurile de mișcare și respectând regulile de echilibru între lanțurile musculare. Mișcările sunt predate cu o pedagogie progresivă și logică. Secvențele vor fi fluide și antrenante.
Contactează-ne pe Facebook Messenger
Contactează-ne pe WhatsApp