A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Tiberiu Vintiloiu

Romania

Sportul pentru Tibi a inceput la varsta de 9 ani cand a fost dus de catre tatal sau la primele sale antrenamente de handball. El a decis sa urmeze o scoala cu specific sportiv si apoi liceul, momente in care a avut parte de multe lucruri frumoase, ca participarea la finala pe tara de juniori si cooptarea in lotul national de handbal al Romaniei, cat si castigarea unor medalii pe plan international cu echipa sa de club.

O data cu performanta au venit si accidentarile, care l-au impins in prima instanta in invatarea recuperarii dupa accidentare cat si in timpul ei. Prin acestea el a reusitsa ii ajute pe colegii sai sa-si recupereze corpul cat mai bine intr-un timp cat mai scurt. Viata sa si fitnessul s-au incrucisat la 17 ani din dorinta de a fi mai bun in ceea ce face. Astfel, a inceput sa invete arta fitnessului si culturismului, dezvoltandu-si in acelasi timp pasiunea pentru sporturi extreme.  

Toate acestea plus cei 20 de ani de sport profesionist l-au ajutat sa isi atinga scopul si sa zambeasca la sfarsitul fiecarui antrenament. El este un trainer comunicativ, o persoana profesionista si pasionata. Motto-ul sau este “Nu exista nu pot, exista nu vreau!“ Tiberiu face parte din echipa de master traineri a cursului de instructor fitness a Scolii Fitness Scandinavia.

Clase / Seminarii

S.F.T. SPARTAN

Sambata, 22 Aprilie - 12:45 - 13:45

Vrei sa te transformi timp de 60 de minute intr-un Spartan? Vrei un antrenament exploziv si distractive? Credem ca acesta este antrenamentul perfect pentru tine daca vrei sa muncesti din greu si sa iti testezi nivelul de rezistenta si forta. 60 de minute de antrenament unde pana si pauza va fi active! Pregateste-te, vin spartanii!

Cycle Mania

Sambata, 22 Aprilie - 10:15 - 11:15

Daca ai un obiectiv pe care dorești sa il cucerești, dobandesti, atribui performantelor tale si nu ai reușit, Tiberiu Vintiloiu este antrenorul care te duce acolo unde iti dorești. Inca din mottoul sau "Daca nu poti, te car in spate si tot o sa ajungi la obiectiv" se înțelege ca prin prezenta ta la clasele sale aduce cu tine toata voința si dorința de ati atinge obiectivul. La clasele de Cycling, Tiberiu muncește cot la cot cu participanți săi pentru a da exemplu de voința si putere. Alatura-te clasei de Cycling de la convenție si pregătește-te sa ajungi unde nu ai ajuns vreo data!

Postural Alignment

Duminica, 23 Aprilie - 11:30 - 12:30

Conceptul clasei Postural Alignment, creata si sustinuta de catre Tiberiu Vintiloiu, urmărește imbunătățirea poziției corpului in spațiu. Prin tehnici de detensionare, stretching, yoga, proprioceptie , miscari functionale in toate planurile biomecanice corpul incepe sa isi recâștige forma din copilărie. O ușurintă mai mare de a ne mișca si desigur dispariția durerilor articulare, acestea sunt principalele motive pentru care ar trebui sa participam la clasa de Postural Alignment

HILL RIDING EXPERIENCE

Sambata, 22 Aprilie - 14:00 - 15:00

Oamenilor le place sa asculte muzica si sa inchida ochii in timp ce pedaleaza.. Scopul acestei clase este sa te convinga sa evadezi din cotidian si sa te distrezi in timp ce te antrenezi! Acesta e cel mai frumos sentiment pe care il poti avea atunci cand pedalezi! Senzatia pe care ti-o ofera nu se poate compara cu nimic! Muzica este elementul cheie intr-un astfel de antrenament!!! Nu rata aceasta clasa!