www.suntuncopac.com" />

Yoga Festival Romania, 02-03 December 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

SUNT UN COPAC (ANDREEA PAUTOV)

Romania

Dupa 14 ani experienta in spatele unui calculator in marketing si advertising, Copacu’ a descoperit Yoga, disciplina care i-a schimbat viata si i-a devenit acum meserie. Blogul sau suntuncopac.com cumuleaza peste 1.500.000 de vizitatori in 5 ani si a reusit sa fie un deschizator de drumuri in zona feminitatii, recunostintei si a dezvoltarii personale. Copacu’ este heart conscious coach, consilier in dezvoltare personala, instructor 200 de ore Yoga Alliance certificat in Bali Indonesia, terapeut EFT eliberare emotionala, Terapeut Matrix Reimprinting, Terapeut Theta Healing, Terapeut medicina cu ingeri, Face Reader & Angel Cards reader, Facilitator Meditatii Active OSHO ( certificata OSHO Grecia), Facilitator transe de relaxare Metoda Silva . Mestesugareste rochite boeme in Livadacurochii impreuna cu sora copac, organizeaza retreaturi de yoga si recunostinta in tara si in India& Bali si in rest, zambeste la soare, merge in talpile goale si imbratiseaza copaci la orice pas. www.suntuncopac.com

Clase / Seminarii

DETACHMENT YOGA FLOW

Duminica, 3 Decembrie - 13:30 - 14:45

Te invit la o sesiune de yoga flow si dezvoltare personala cu tema ARTA DETASARII emotionale,mentale si materiale.

"Let go", "Let go " de lucruri, de ganduri,  de emotii, de oameni.Aceasta detasare a adus mai multa centrare in viata mea, mai multa putere si echilibru.  Detasarea este un fel de a nu lua lucrurile la modul personal si de a renunta la control. O atitudine care implica constientizarea valorii personale, bunul simt si deschidere emotionala. Detasarea emotionala si materiala este o stare caracterizata de echilibru si calm, este abilitatea de a nu te lasa influentat de starea persoanelor din jurul tau, de evenimente sau chiar de povestea propriilor ganduri.
Cu siguranta ai si tu o poveste la care simti ca este cazul sa tai "cordonul ombilical" in cadrul sesiunii de Yoga Flow in care te voi ghida cu mare iubire.

I`m bountiful, I`m beautiful, I`m blessed

Sambata, 2 Decembrie - 10:30 - 11:45

Suntuncopac, te invită la o  terapie feminina prin tehnici de dezvoltare personala, respiratie, dans constient si meditatie creativa.

Un ritual profund în care ne vom binecuvanta corpul frumos de femeie care ne-a fost dat, ne vom reaminti de forţă "curgerii" din noi şi vom celebra împreună pasiunea, iubirea, frumuseţea, încrederea şi recunostinta de a fi femei în viaţă asta.
Facebook Messenger
WhatsApp