Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Adela Predoiaca

Romania

Co –Presentator de 2 ori la Conventia Internațională de Fitness din 2015 si 2016, certificata pe  H.I.T (High Intensity Training) , H.I.I.T (High Intensity Interval Training),  Functional S.E.T.S Training (Small Equipment Training Strong - Toma Raul -Bosu Complet Workout System, Bosu 3D XTREME Powered by Bosu, Bosu Strong+ Stretched Workshop Instructor Izabela Lacatus. Plina de energie si motivatie, Personal Trainer si Instructor de Steel Training, Steel Tonic si Step. Clasele ei sunt foarte interactive cu o combinație de exerciții fizice, distracției si creștere a endorfinelor. Motivația și rezultatele optime îi descriu activitatea în zona Personal Training.

Clase / Seminarii

No Limit

Sambata, 12 Mai - 14:00 - 15:00

No Limit este o clasă populară concentrată pe formarea în intervalul de înaltă intensitate (HIIT). Este o clasa care iti antreneaza intregul corp, care acoperă toate elementele de bază și dezvăluie impresionanta creștere a conceptului HIIT. Exercitiile in sine au tendinta de a fi destul de standard (lunges, squats, jumping soiuri, burpees, push-up-uri, scânduri), astfel încât este minunat pentru incepatori si pentru cei care cauta ceva mai dificil. Deși durata este scurtă, clasa reprezintă o testare amplă a stării fizice și a abilităților de coordonare; implică mișcări scurte, puternice sau combinații între mișcările de bază fundamentale. (Este o idee bună să aveți apă și un prosop pe mână -veți fi siguranță plini de sudoare!).