Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Adrian Bazavan

Romania

Iubitor al sportului din copilarie, Adrian si-a inceput cariera la o echipa locala de fotbal din Teleorman. Dragostea sa pentru fitness a aparut acum 6 ani, la una dintre conventiile internationale Fitness Scandinavia, moment in care si-a propus sa ajunga pe scena la unul dintre aceste evenimente, vis care a devenit realitate in 2018. Adrian este licentiat in kinetoterapie si masterand in nutritie, in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport si se bucura de o experienta de 6 ani in domeniul sanatatii (kinetoterapie, masaj, fitness, aerobic, nutritie). Pasionat de Steel Training, Corex & Postural, Procedos, Fight Klub, HIT vs HiiT si Pilates, Adrian este totodata si creator al programului MOTRIC, unul dintre cele mai complexe programe de remodelare fizica.

Clase / Seminarii

Fit Happens Bootcamp

Sambata, 12 Mai - 14:00 - 15:00

Fit Happens Bootcamp este o combinație de mișcări funcționale, cardio, anduranța musculară, forța, flexibilitate, Core si un set de exerciții diferite dictate de ventilația pulmonara ! O clasa care iti va accelera metabolismul pentru câteva ore chiar si dupa terminarea ei.
Pe langa toate acestea, energia va fi la ea acasă intr-o atmosfera pe care promitem ca o veți povesti mai departe!