Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Adrian Copcea

Romania

Este autorul paginii www.nutritionistcluj.ro si coordonatorul proiectelor de nutritie si diabetologie ale clinicii Asteco si medic primar diabetolog-nutritionist. Dr. Adrian Copcea spune “Diferenta între interventia nutritionistului calificat si sfaturile altor persoane care distribuie recomandari si diete pe banda este ca o interventie ghidata de un specialist serios este adaptata, placuta, sigura si nu urmareste un succes efemer ci formarea unor obiceiuri sanatoase si cu efecte durabile. Desi cu bune intentii, prea multe persoane îsi fac singure rau aruncându-se în valul dietelor la moda sau dându-si sanatatea pe mâna unor persoane necalificate. Solutiile bune în nutritie nu sunt niciodata solutii extreme, ci schimbari simple, inteligente si adaptate în permanenta la posibilitatile si vointa fiecaruia”.

Clase / Seminarii