Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Adrian Dumitru

Romania

Practicant de BJJ, ( cu multe locuri pe podium pana in prezent in tara si in afara), instructor de fitness si bodybuilding si cu alte certificari in curriculum, cum ar fi TRX, Bosu, Kettlebell, Adrian s-a specializat in Ginastica Natural®,  si a introdus aceasta metoda braziliana de antrenament si in Romania. Foarte modest cand vorbeste de experienta si rezultatele lui, Adrian nu este deloc modest cand vine vorba de a-si imparti cunostintele lui ca si antrenor. Increzator si relaxat reuseste sa-si atinga obiectivele propuse in sedintele de antrenament intr-o atmosfera vesela, desi participantii abia reusesc sa tina pasul cu transpiratia.

Clase / Seminarii

Ginastica Natural

Sambata, 12 Mai - 17:45 - 18:45

Fie ca sunteti sau nu sunteti familiarizati cu termenii, primal movements, animal flow, yoga, stretching, jujitsu, mobility, strength, fun, nu vreti sa pierdeti aceasta clasa care reuseste sa aduca impreuna elemente din toate aceste concepte printr-o trecere subtila de la o miscare la alta si care are ca scop redescoperirea miscarilor naturale ale corpului. Ginastica Natural este un concept brazilian care integreaza miscarile de la sol din jujitsu brazilian, se poate adapta oricarui nivel de fitness, este efficient si se lucreaza fara niciun echipament.