Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Alejandra Leyva

Mexic

Alejandra este  native din Mexic. Pasiunea sa pentru stilul Kangoo Jumps a inceput la scurt timp dupa ce s-a mutat in Canada in 2010. Energia ei pozitiva si dragostea pentru programele de fitness Kangoo Jumps  fac cursurile motivante si puternice. Alejandra a devenit un trainer oficial Kangoo Jumps pentru Mexic in 2013. Acum este distribuitorul national al produselor Kangoo Jumps in intregul Mexic, continua si ca manager de vanzari si conduce programul Kangoo Discovery pentru Kangoo Club Cana.

Clase / Seminarii

Kangoo power

Duminica, 13 Mai - 10:15 - 11:15

Kangoo power este un program de antrenament pe intervale foarte motivant, destinat in mod special antrenarii intregului corp si cresterii puterii musculare si rezistentei. Miscarile de baza sunt foarte usoare si pot fi executate crescând complexitatea si intensitatea.  Acest program este potrivit unei game largi de participanti, chiar si acelora care in mod normal nu se inscriu la cursuri de aerobic de grup. Este de asemenea foarte potrivit pentru atleti datorita tehnicilor explozive pliometrice, folosind ghete Kangoo Jumps®, care maximizeaza efortul si previne accidentarea incheieturilor.
Puterea inseamna forta si viteza.
De asemenea Alejandra aduce ritmurile mexicane in cadrul claselor de kangoo jumps ! SALTA MEXICO !!!