Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Alex Miu

Romania

Alex este Master Trainer Fitness Scandinavia. Este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si sport din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara sectia Kinetoterapie si motricitate speciala, absolvent al Facultatii de educatie Fizica si sport din cadrul aceleasi Universitati sectia educatie fizica si sportiva si Masterand in Fitness si performanta motrica. Cu o experienta de peste 8 ani de zile in domeniul sportului de inalta performanta si recuperare sportiva. Formator in cadrul cursurilor de antrenor personal Level 1 , Level 2 si workshopului de SFT. A facut performanta incontinuu in domeniu. Nu doar experienta il recomanda pentru a fi unul dintre cei mai buni antrenori din tara dar si ambitia demna de a fi luata de exemplu. La acest bagaj de informatii, se adauga si carisma cu care a fost inzestrat, dorinta de a evolua si pasiunea pentru tot ceea ce face.

Clase / Seminarii

Cycling back in time

Duminica, 13 Mai - 12:45 - 13:45

Vremuri demult trecute dar mai in actualitate ca niciodata. Nimic nu poate mai fi placut decat a pedala pe muzica celor de Scorpions , Acdc, Flashdance, Twisted Sisters, Tina Turner, Bon Jovi si multi altii. Alex va abodra din nou aceeasi tematica iubita de el si anume Fartlek-ul ca si metoda de lucru. Lucrul in intensitate nu va lipsii din cadrul acestei clase. Se incearca un efort mix care va presupune o combinatie intre efortul aerob si anaerob. Se pastreaza structura clasei si anume 4 parti principale : acomodare , incalzire, parte principala si revenire.Sunteti astepati cu mare drag si la indemnul master trainerului nostru 3,2,1 Forta.

Cycling traditional

Sambata, 12 Mai - 10:15 - 11:15

Miu Alex, master trainerul nostru, anunta o noua clasa exploziva de fartlek in cea de-a 8-a editie a conventiei international de fitness din Romania orgaznizata de Fitness Scandinavia. Timp de o ora “dansam” pe muzica celor de la Baiaga, Gypsy Kings, Amaro Del iar Goran Bregovici, va tine rimtul cu noi. Dupa succesul inregistrat anul trecut fiind prima clasa full booked indemnul nostru este sa rezervati locul din timp. Clasa este construita din 4 parti: acomodare, incalzire , parte pincipala si revenire.Tipul clasei fiind fartlek. Variaza intensitatea pedalarii , ritmul precum si pozitia corpului vis-a-vi de de bicicleta.Alex doreste sa iesa putin din rutina a ceea ce inseamna classic si propune o noua abordare a fenomenului.

Extreme tabata

Sambata, 12 Mai - 15:15 - 16:15

De la descoperirea acestui tip de antrenament de catre Dr. Izumi Tabata un celebru cercetator din cadrul Institului National de Fitness si Sport din Tokyo s-a creat o adevarata isterie la nivel international in ceea ce inseamna lucrul in intensitate. S-a demonstrat ca antrenamentul construit pe 20 de secunde de lucru cu 10 secunde de pauza angreneaza intr-un mod foarte eficient atat sistemul anaerob cat si cel aerob conducand la performante fizice notabile. Clasa lui Alex este practic o progresie continua de la inceputului ei pana la final. Ritmul incendiar al muzicii va face clasa cu adevarat notabila. Fiind o clasa in care frecventa cardiaca va trece de pragul 3 de efort se recomanda o buna conditie cardio-vasculara! Alex va fi acolo! Voi?