Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Alexandru Broncea

Romania

Alexandru este  antrenor personal, avand certificari absolvite in cadrul scolii Fitness Scandinavia : Personal trainer Level 1, Personal Trainer Level  2,  S.F.T, Corex & Postural , Mathew Griffiths Experience. Viata mea si sportul s-au intersectat la varsta de 13 ani, moment in care a inceput sa aiba o alta perspectiva a ceea ce inseamna miscarea, devenind in cele din urma o pasiune.  Ambitios si dornic de progres , Alexandru si-a dorit sa transmita aceasta pasiune , cat si beneficiile  ei si altor persoane, ceea ce l-a determinat sa faca din asta o meserie.
Constient ca odata cu performanta vin si accidentarile, sau ca deficientele posturale apar odata cu inaintarea in varsta, si-a indreptat atentia si catre kinetoterapie pentru a invata ce inseamna recuperarea atat dupa accidentare, cat si in imbunatatirea posturii.  In prezent, fiind student la Kinetoterapie, crede cu tarie ca puterea de a face o schimbare se gaseste in fiecare dintre noi, iar atata timp cat faci totul din placere, va deveni o parte din tine. Sanatatea fizica , cat si cea mentala pot fi obtinute prin mentinerea unui echilibru intre sport, nutritie si o gandire pozitiva.  Avand Motto-ul “ singurul obstacol sunt eu”, fitnessul pentru  Alexandru, in prezent , este un mod de viata, cat si o terapie.

Clase / Seminarii

Plank Mania (Echipa Tribul )

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 12:30

Florin Cujba, Georgian Sandu, Matei Cornel, Alexandru Broncea, Balan Alexandru
Cu totii stim despre importanta unui trunchi puternic insa, oare cunoastem limitele acestuia? Ne propunem o clasa incendiara, potrivita oricarui nivel de pregatire fizica.
Sintagma ”Tine abdomenul incordat!” o gasim prezenta aporape in orice exercitiu si de aceea vino sa descoperim impreuna ce inseamna un trunchi puternic. #haos #tribul #itspersonal„