Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Alexandru Broncea

Romania

Alexandru este  antrenor personal, avand certificari absolvite in cadrul scolii Fitness Scandinavia : Personal trainer Level 1, Personal Trainer Level  2,  S.F.T, Corex & Postural , Mathew Griffiths Experience. Viata mea si sportul s-au intersectat la varsta de 13 ani, moment in care a inceput sa aiba o alta perspectiva a ceea ce inseamna miscarea, devenind in cele din urma o pasiune.  Ambitios si dornic de progres , Alexandru si-a dorit sa transmita aceasta pasiune , cat si beneficiile  ei si altor persoane, ceea ce l-a determinat sa faca din asta o meserie.
Constient ca odata cu performanta vin si accidentarile, sau ca deficientele posturale apar odata cu inaintarea in varsta, si-a indreptat atentia si catre kinetoterapie pentru a invata ce inseamna recuperarea atat dupa accidentare, cat si in imbunatatirea posturii.  In prezent, fiind student la Kinetoterapie, crede cu tarie ca puterea de a face o schimbare se gaseste in fiecare dintre noi, iar atata timp cat faci totul din placere, va deveni o parte din tine. Sanatatea fizica , cat si cea mentala pot fi obtinute prin mentinerea unui echilibru intre sport, nutritie si o gandire pozitiva.  Avand Motto-ul “ singurul obstacol sunt eu”, fitnessul pentru  Alexandru, in prezent , este un mod de viata, cat si o terapie.

Clase / Seminarii

Plank Mania (Echipa Tribul )

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 12:30

Florin Cujba, Georgian Sandu, Matei Cornel, Alexandru Broncea, Balan Alexandru
Cu totii stim despre importanta unui trunchi puternic insa, oare cunoastem limitele acestuia? Ne propunem o clasa incendiara, potrivita oricarui nivel de pregatire fizica.
Sintagma ”Tine abdomenul incordat!” o gasim prezenta aporape in orice exercitiu si de aceea vino sa descoperim impreuna ce inseamna un trunchi puternic. #haos #tribul #itspersonal„