Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Alexandru Valah

Romania

Alex Valah, fost sportiv de performanta, a ales o noua cale in industria sportului, aceea de a trainui si a motiva nenumarate persoane care doresc sa intre in aceasta lume. Cum nu a putut sta departe de lumea sportului, de data aceasta, din postura de instructor de fitness, si-a dedicat toata pasiunea, experienta, energia si talentul in slujba oamenilor care adora miscarea si care vor sa invete cum sa traiasca sanatos de la specialisti si profesionisti in domeniu.

Cu o experianta acumulata in peste 20 de ani in lumea sportului  a fondat proiectul de mare succes Intense Fitness .
Antrenamentele lui sunt bazate pe exercitii ce iti redau functionalitatea corpului, imbunatatesc conditia fizica, ajuta la tratarea durerilor si redobandirea mobilitatii si nu in ultimul rand te va ajuta sa iti atingi obiectivele in cel mai scurt timp. " Nu trebuie sa renunti niciodata la visul tau, fa tot ceea ce poti cu ceea ce ai, asa vei descoperi cea mai buna versiune a ta." Spune Alex

Fitness Scandinavia se mandreste sa il aiba ca master trainer al Cursului de Instructor Fitness, un curs care are un succes extraordinar in toata tara.

Clase / Seminarii

Dezbatere fitness Evolutia fitness-ului in Romania: trecut, prezent si viitor

Sambata, 12 Mai - 11:30 - 13:45

Conventia Internationala de Fitness editia 2018 va invita la o dezbatere deschisa destinata evolutiei fitness-ului in Romania. Vom discuta despre evolutia fitness-ului in Romania, cum a inceput, cum s-a dezvoltat si care au fost trendurile care au avut impact pozitiv cat si negative de-a lungul istoriei. Vom discuta despre importanta edductiei si a cunostintelor relevante, despre aceasta industrie ca un tot unitar si despre cum este perceput personal trainingul. Veti avea un panel de discutie cu membri care au adus o contributie dezvoltarii acestui domeniu si speram sa va imbogateasca cunostintele!

Intense Body Change

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 12:30

Alex Valah te va antrena in aceasta clasa la intensitate maxima. Pregateste-te pentru o clasa functionala, dar cu intervale. Este o combinatie intre exercitii functionale si antrenament cardio, care ii va oferi o doza buna de energie inimii tale. Iti vei antrena toti muscii si in acelasi timp vei arde foarte multe calorii.