Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Ana Looser

Elveția

Ana este cetățean elvețian cu rădăcini românești și a ocupat locul 2 la Campionatul European de Pole Sport 2017 și locul 3 în Pole  Arnold Spania 2017. Este încă pasionată de baletul classic, pe care l-a practicat mulți ani în copilărie. După liceu, s-a mutat în Elveția și a studiat stomatologie in Zurich, urmată de Școala de Artă din Liechtenstein. Este, de asemenea, un traducător internațional și este fluent în limbile română, engleză, italiană, germană și elvețiano-germană. Din anul 2014, Ana este proprietara si fondator al Pole Fitness & Sports, precum si fondatorul si presedintele Federatiei Pole  si Fitness din Romani. Ea este, de asemenea, fondatoare și președinte al Polesports Liechtenstein.  Ana deține, de asemenea, un certificat de la S.A.F.S / Academia Elvețiană de Fitness & Sport, PSO-Pole Sports Organization și Pole Sports Education. Este dezvoltator și autor al programului de formare internațională "Profesionist pentru pregătirea profesorilor în domeniul sportului". Ea s-a  indragostit  de Pole Fitness / Sport în 2008 și predă în Liechtenstein, precum și în multe alte țări din întreaga lume.

Clase / Seminarii

Choreography & Rhythm: Pole Fitness

Sambata, 12 Mai - 16:30 - 17:30

Participantii vor invata coregrafie, care va fi adaptata in functie de nivelul fiecaruia de practica. Incepand cu incalzirea, participantii isi dezvolta constientizarea corpului si se vor misca pe ritm. Coreografia include activitati atat la nivelul solului, cat si la bara.

Play Pole

Sambata, 12 Mai - 09:00 - 10:00

Incepatori si intermediari
Trucuri la bara, de la incepatori la intermediari pentru participant care vor sa experimenteze diferite tehnici si practici la bara.

Power Pole

Duminica, 13 Mai - 10:15 - 11:15

Uita de sala de fitness si fa cunostinta cu bara- exerseaza cu acest accesoriu. Participantii vor invata sa isi controleze corpul, sa isi creasca forta si sa creasca masa musculara.