Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Attila Gyömrei

Germania

Attila este un antrenor calificat, antrenor personal, terapeut de masaj, un iubitor de miscare mixta și un adevărat om al apei, din Ungaria, concentrându-și toate eforturile pentru a ajuta oamenii să reușească și să învețe procesele necesare pentru ca mișcarea și sănătatea să devină o parte solidă a rutinei și stilului lor de viață zilnic.

Attila a studiat la Universitatea din Ungaria de Vest unde și-a obtinut masterul de Trainer de Gimnastică și a obținut o certificare în domeniul Fiziologiei Exercițiilor Aplicate. De-a lungul liceului, el a încercat aproape orice sport și, în consecință, a fost activ.

Dupa ce a studiat, Attila a plecat la Budapesta / Ungaria, s-a certificat ca antrenpor personal si a inceput sa ofere lectii private si cursuri de training functionale.

A lucrat ca instructor pentru diverse centre profesioniste de windsurf în Grecia, în scopul îmbunătățirii abilităților și tehnicilor de atletism ale windsurferilor, unde a practicat windsurf în fiecare zi până la apus. Timpul lui Attila pe apă ia dăruit dorința de a învăța mișcarea și a devenit pasiunea lui. El și-a dat seama că poate ajuta oamenii să devină mai fericiți și mai sănătoși prin exerciții fizice.

În 2016 Attila a descoperit Kancho Cameron Shayne și Budokon. El s-a întors recent de la studierea  acestui domeniu cu stilul său uluitor și se concentrează pe împărtășirea experienței sale.

Attila preda în mod activ pe Budokon, sustine clase de grup training  și masaj în Düsseldorf și îi ajută pe oameni cu Nutriția lor.

Clase / Seminarii

Kettlebell

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 12:30

Am identificat fundamentele pregătirii pentru kettlebell și am construit acest curs în jurul lor. Elevii vor fi învățați abilități, tehnici și principii esențiale. Elevii vor ieși din clasă, fiind capabili să se antreneze în siguranță și eficient cu un kettlebell pe cont propriu. Această clasă Kettlebell este ideală pentru noii veniți și, de asemenea, pentru cei care s-au antrenat o vreme și doresc să-și perfecționeze și să-și perfecționeze tehnica

Mobility

Duminica, 13 Mai - 14:00 - 15:00

În această clasă vom explora modelele noastre de mișcare primară și vom descoperi ceea ce corpurile noastre sunt capabile să facă prin natură.
Lucrăm în ceea ce privește flexibilitatea, puterea și coordonarea prin crearea de lanțuri de mobilitate care privesc modul în care oamenii se mișcau și animalele continuă să facă acest lucru. Construim, deconstruim, progresăm și regresăm modelele de circulație quadrupedale și ne mărim gama de mișcări pentru a obține opțiuni în modul în care ne mutăm pentru a susține o viață sănătoasă și mobilă.
Cursul folosește o combinație de BDK Yoga Flow, mișcările de bază ale calisthenicii și locomoția animală pentru a ajuta la construirea unei baze solide a abilităților, flexibilității, forței, coordonării și echilibrului.

Calisthenics

Duminica, 13 Mai - 09:00 - 10:00

Cuvantul calisthenica provine din cuvintele grecesti antice kalos, ceea ce inseamna "frumusete", si stenos, adica "putere". Este arta utilizării greutății corporale și a calităților inerției ca mijloc de a-și dezvolta puterea fizică și mentală.