Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

BEKO KAYGEE

Anglia

Ca si presenter international si master trainer, Beko Kaygee a promovat sportul, sanatatea si starea generala buna de mai bine de 20 de ani. Programele sale acopera o gama variata de activitati, precum dansul, artele martiale si metodele holistice, in acelasi timp implementand ideea ca sportul trebuie sa fie distractiv si accesibil pentru oricine.

Printre nenumaratele programe create de Beko, amintim de Yoga Vibes™, Capoeira Fitness (UK), Tribal Yoga, Bollywood Groove, Dynamic Chi Yoga, Tribal Jam, ‘Bend it With Beko’ si ‘Blade’ (antrenamentul inspirat de filmul “Blade”), toate acestea dezvoltandu-se o data cu a sa cariera ca si director al programului F3 Fitness, fondator al Academiei  F3 Tai Chi & Chi Kung si in prezent punand bazele scolii de yoga F3.

Beko a lucrat pentru multi dintre providerii de educatie in fitness din UK ca si trainer, fiind de asemenea si prezentatorul oficial al programelor ChiBall Method™, Fite2Fite™ si Budokon™.
Aparand si scriind intr-o multitudine de reviste de specialitate, Beko s-a remarcat si in DVD-urile fitness si tutorialele online ale unor renumite programe ca Fitpro™, Jumpy Bumpy™, The Fitness Industry Group si Gymcube™.

In prezent, presenter sponsorizat Reebok, Beko lucraza ca si asistent director pentru  Budokon™ Yogic Arts, Martial Arts si Living Arts Programmes din UK

Clase / Seminarii

Budokon animal flow & locomotion (FITNESS ON ALL FOURS)

Duminica, 13 Mai - 12:45 - 13:45

Unii cred ca oamenii l-au pasit o data pe pamant pe "toate cele patru membre".  Credeți sau nu ca acest lucru este adevarat nu este nici o discuție despre faptul ca am inceput cu toții prin a merge in patru membre ca  bebelusii. Privim aceasta  evoluție  intr-un mod distractiv, provocator si practic ... Prin imitarea naturii si a comportamentului animalelor si a modului in care reusesc sa se deplaseze de la punctul "A" la punctul "B". AVERTIZARE! Veți rade foarte mult! Veți avea atat de multa distracție incat ar putea fi daunatoare pentru sanatatea ta! Si veți folosi fiecare os, articulație, muschi, ligament si tendon in corpul vostru!

Feel the force (TAI CHI WORKSHOP)

Sambata, 12 Mai - 17:45 - 18:45

O sesiune amuzanta si interactiva, unde veți invața despre arta "daruirii" si cum sa va confruntați cu greutatile, zidurile si munții din viața de zi cu zi! Invata cand sa stai ferm pe pozitie si accepta ca este, de asemenea, bine din cand in cand sa te detasezi.  Elementul de distracție este incontestabil, dar veți invața, de asemenea, sa va relaxați sub presiune si sa va imbunatațiți modul in care interacționați cu ceilalți in viața de zi cu zi.

Yoga conditioning

Duminica, 13 Mai - 09:00 - 10:00

Miscare bazata pe yoga, metita sa subtieze, sa tonifieze si sa formeze. Nimic nu face ca picioarele, abdomenul si dorsalul sa arate mai bine ca un sistem incercat , testat, cu un record de existent de peste 5000 de ani. Metode antice cu cateva elemente modern adaugate cu un scop exact!

Yoga workshop

Sambata, 12 Mai - 09:00 - 10:00

A face ceea ce este imposibil și nerealizabil atît posibil cat și realizabil! Stilul acestui workshop preda toate lucrurile pe care nu le vei vedea într-o clasa de yoga tipica. Deci, daca credeți ca nu aveți ceea ce este necesar pentru a face unele dintre cele mai provocatoare posturi, exerciții și rutine, atunci trebuie sa veniti la acest atelier. Totul, de la headstand si armbalance, flying, floating and hand standing!