Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Cristian Margarit

Romania

Cristian este un autodidact în domeniul nutriţiei şi un expert în fitness cu o activitate plină de rezultate în mediul online, în reviste, emisiuni TV, dar şi ca proprietar de sală de gimnastică, organizator de eveniment sportive, producător de clipuri cu exerciţii de antrenament ca să menţionăm doar o parte din activităţile sale şi domeniile de interes.
Având certificări în antrenamentul personal şi completându-şi formaţia de nutriţionist el aduce o abordare holistică asupra nutriţiei, a activităţilor fizice şi a bunăstării, fixând noi standarde în acest domeniu de-a lungul întregii sale cariere.
Multe dintre articolele scrise de el pot fi găsite pe site-urile sale www.getfit.ro şi www.cristianmargarit.ro. Cristian este de asemenea manager al suplimente.ro, distribuitor exclusiv al suplimentelor nutritive Now Foods în România.

Clase / Seminarii

Dezbatere despre Nutritie

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 13:45

In cadrul acestei dezbateri, vom aduce laolata cele mai sonore nume din domeniul nutritiei. Incercam sa descoperim si sa aducem in atentie parcursul nutritiei in Romania, de la obiceiurile alimentare mostenite de la generatiile anterioare, la ceea ce este nutritia in momentul de fata si care sunt trendurile viitoare. Vom impartasi idei, vom oferi indiactii practice si vom incerca o noua abordare a unor subiecte controversate. Totul se va face sub indicatiile unui moderator competent, intr-un cadrul deschis si placut.

Nutrition knowledge and how to get it

Duminica, 13 Mai - 15:15 - 16:15

Vom discuta despre educația din domeniul nutriției, cine fare o directie pozitiva si adecvata, noile tendințe și direcțiile pe care nutritia le-a luat, ce mesaj trebuie transmis consumatorilor și cum, cine sunt cei mai buni receptori pentru aceste mesaje. Aflați cum puteți targeta corect mesajul pe baza studiilor dumneavoastra!