Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Cristian Stanescu

Romania

Prezenta electrizanta pe ghetele cu arcuri, Cristian Stanescu s-a impus in ierarhia instructorilor de de top de kangoo jumps din Romania datorita claselor sale extraordinar de atractive, cu coregrafii fascinante.
Pasiunea pentru sport a lui Cristi dateaza din copilarie , cand rand pe rand el a descoperit tainele si farmecul mai multor discipline:  handbal, baschet, volei, atletism, culturism, kickboxing,  judo. A obţinut in 2007 atestatul de instructor de fitness in cadrul Federatiei Sportul pentru Toti, acestuia urmandu-i participarea la cursuri de specializare si perfectionare in dance aerobic, tae bo, bodybuilding, tonifiere, kangoo jumps, capoeira aerobic si nutritie. Din 2010 este Instructor Internaţional Kangoo jumps, precum si Instructor de Capoeira aerobic, iar din iunie 2011 a devenit Presenter si Trainer International Kangoo jumps.
Calitate in care, atat la clasele pe care le sustine la diverse sali, cat si la diverse evenimente si conventii sportive si de wellness, isi pune talentul , energia si daruirea in slujba promovarii Kangoo Jumps si a beneficiilor acestui minunat sport asupra sanatatii si starii de bine. Cristi recomanda clasele de Kangoo Power tuturor celor care doresc un program de training nu numai atractiv si distractiv, dar mai ales eficient, cu complexitate si intensitate graduala, care lucreaza musculatura intregului corp si care este accesibil si persoanelor fara rutina altor clase de aerobic sau antrenamente de grup.

Clase / Seminarii

Mix athletic training

Sambata, 12 Mai - 11:30 - 12:30

Un antrenament functional pentru intregul corp, care utilizează echipamente precum kettlebells și greutatea corporală. Clasa poate fi structurată ca un circuit, ca interval sau liniar și combină exerciții cardio și tonifiere cu beneficii în rezistența cardiovasculară și musculară. Alte avantaje vor fi îmbunătățirea coordonării și a echilibrului.

Kangoo Power

Duminica, 13 Mai - 16:30 - 17:30

Este un program de antrenament pe intervale foarte motivant, destinat in mod special antrenarii întregului corp şi cresterii puterii musculare şi rezistenţei. Mişcările de bază sunt foarte uşoare şi pot fi executate crescând complexitatea şi intensitatea.  Acest program este potrivit unei game largi de participanţi, chiar şi acelora care în mod normal nu se înscriu la cursuri de aerobic de grup. Este de asemenea foarte potrivit pentru atleţi datorită tehnicilor explozive pliometrice, folosind ghete Kangoo Jumps®, care maximizează efortul şi previne accidentarea încheieturilor.
Puterea înseamnă forţă şi viteză.