Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Cristina Cerga

Romania

Cristina este o tanara pasionata de tehnologie si univers, unde gaseste inspiratie pentru proiectele de design si campaniile de SM. Cu o experienta de 7 ani in advertising dintre care 3 in calitate de Co-fondator a buticului de creatie The Hurricane, a coordonat crearea sau redesenarea mai multor proiecte din industria Fitness.  Militeaza pentru o imagine < clean > construita in urma unor obiective clar stabilite. Crede ca brand-urile trebuie sa aiba personalitate pentru a-și putea găsi tribul, iar cheia succesului in Online consta in <umanizarea> lui.

Clase / Seminarii

Fitness marketing in era digitala – 10 Idei de promovare

Sambata, 12 Mai - 15:15 - 16:15

Descriere:  Atingerea audientei tale ideale nu a fost niciodata mai simpla ca acum, insa este important sa stii ce ii promovezi si care este obiectivul mesajului la care tu astepti rezultate. Exact ca in momentul in care te antrenezi, e un <must> sa existe un scop. Mai mult, trebuie sa te asiguri ca “oferta” propusa de tine e una interesanta si pentru targetul tau.  
Despre online, platforme sociale de comunicare, targetari si idei de promovare in industria fitness.