Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Cristina Toma

Romania

Cristina Toma este Master Trainer-ul scolii noastre in cadrul cursului de Tehnician Nutritionist. Cristina s-a facut remarcata prin vocabularul si cunostintele profunde si vaste pe care le are in domeniu, inca din timpul cursului urmat in cadrul scolii noastre. Ne-am bucurat sa vedem ca avem o persoana atat de tenace si care isi propune mereu sa isi atinga scopurile. Cristina s-a specializat in cadrul cu Asociatiei SAMAS, pe nutritie parentala si pe alimentatia sugarului si a mamei, iar, in prezent, este si consultant nutritional in cadrul clubului Downtown Fitness si a unor renumite saloane de remodelare corporala.

Clase / Seminarii

Dezbatere despre Nutritie

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 13:45

In cadrul acestei dezbateri, vom aduce laolata cele mai sonore nume din domeniul nutritiei. Incercam sa descoperim si sa aducem in atentie parcursul nutritiei in Romania, de la obiceiurile alimentare mostenite de la generatiile anterioare, la ceea ce este nutritia in momentul de fata si care sunt trendurile viitoare. Vom impartasi idei, vom oferi indiactii practice si vom incerca o noua abordare a unor subiecte controversate. Totul se va face sub indicatiile unui moderator competent, intr-un cadrul deschis si placut.

The influence of intermittent fasting on hgh (human growth hormones)

Duminica, 13 Mai - 10:15 - 11:15

Pe parcursul intregii vieti, Gh-ul, hormonul de crestere este responsabil cu diferitele etape prin care trecem. Va invitam la noi descoperiri si discutii despre cum sa ne pastrav un nivel corespunzator al acestuia, indiferent de varsta, cum sa-l potentam folosidu-ne de diferite tehnici nutritrionale si sportive.