Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Dana Boros

Romania

Cand cu daruire si entuziasm a infiintat clubul de fitness Lotus Sport in 2002, Dana Boros a stiut ca pasiunea ei pentru sport era pe cale sa devina mod de viata si ca avea sa fie motorul care urma sa o conduca catre realizari si satisfactii tot mai mari intr-o industrie a wellness-ului  tot mai dinamica.
Odata cu certificarea de instructor de fitness si aerobic obtinuta acum 12 ani, Dana si-a concentrat in permanenta eforturile pe completarea pregatirii profesionale in diverse domenii,ea absolvind nenumarate stagii si cursuri de specialitate. In paralel cu atentia acordata perfectionarii profesionale in asa fel incat sa fie la curent cu noutatile de top de pe piata tot mai dinamica a fitness-ului, ea si-a canalizat eforturile si catre managerierea si dezvoltarea afacerii de familie.  Astfel, Clubul Lotus Sport a devenit un brand de referinta pe piata romaneasca a serviciilor de fitness.
In prezent, ca reprezentant in Romania al conceptului Rebound AAS (program profesional de antrenament pe trambulina elastica), Dana sustine astfel de clase care sunt spectaculoase prin conceptul in sine, foarte eficiente pentru slabit, tonifiere si mentinerea in forma, dar si foarte distractive prin energia exploziva generata de saritul pe membrana elastica. Anii de experienta, calitatea de formator profesional si lector, talentul si pasiunea o determina pe Dana sa contribuie cu daruire la  formarea  viitorilor instructori, prin cursuri si workshop-uri, dar sa si participe ca presenter la diverse conventii.

Clase / Seminarii

Breathe kombat athletic

Duminica, 13 Mai - 14:00 - 15:00

Este o clasa care combina miscari din box tailandez si fitness, o fuziune a miscarii si emotiilor create de muzica specifica. FORTA, MOBILITATE, COORDONARE, ECHILIBRU, toate intr-un program atletic motivant, adresat tuturor, indiferent de nivelul de fitness.
Dana va asteapta la BREATHE KOMBAT ATHLETIC, cu multa energie, o echipa frumoasa, intr-o atmosfera unica!!!

Super Jump choreography

Sambata, 12 Mai - 14:00 - 15:00

Super Jump choreography (R) este o clasa inovatoare conceputa de Jill Cooper, creata pentru trambulina profesionala Coalsport (R)!
Super Jump Original(R):
-    aduce un suflu nou în lumea fitness-ului de astăzi;
-    este un program coregrafic, cu un nivel cardio ridicat;
-    optimizează forța de gravitație pentru a activarea sistemul limfatic și cresterea metabolismul;
-    are ca efect tonifierea musculaturii, fără suprasolicitarea articulațiilor;
-    sunt solicitate la maxim urmatoarele zone: gambe, glutei, brate, abdomen;
-    imbunătățește sistemul imunitar;
-    este o clasa in care euforia si energia pozitiva sunt starile specifice!
Instructorii acreditati Super Jump Original sunt pregatiti in cadrul unui curs special creat de Jill Cooper, in timpul cursului studiindu-se pasii de baza, beneficiile exercitiilor executate pe trambulina profesionala Coalsport(R), metodologia conceperii si predarii coregrafiilor specifice trambulinei, lucrul corect pe muzica.