Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Daniela (Dada) Iliescu

Romania

Performanta, a avut permanent contact cu aceasta lume nemaipomenita. Mirajul concursurilor de atletism si apoi al practicarii artelor martiale i-au fost puncte de reper pentru mai tarziu, cand a ales sa devina instructor de aerobic si fitness.
Pasiunea pentru aceasta activitate sportiva a avut un sambure, plecand de la talentul si daruirea cu care faceau acest lucru instructorii pe care i-a intalnit pe vremea cand era un simplu participant la clasele de aerobic. Perfectionarea continua in domeniul fitness-ului constituie unul dintre principiile dupa care se ghideaza, considerand aceasta ca pe un “must have”.
Imbinand cu eleganta pasiunea pentru sport cu psihologia, profesia ei de baza, Daniela reuseste sa fie unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti instructori din Romania.

Clase / Seminarii

Duet Full Body Workout

Sambata, 12 Mai - 10:15 - 11:15

Aceasta clasa presupune un antrenament extrem de intens, dar in acelasi timp plin de energie si  distractie. Un partener de antrenament te ajuta sa ramai concentrat si sa iti indeplinesti obiectivele fiecarui exercitiu in parte, oferindu-ti sprijin si atentie, aspecte deloc de neglijat. Totodata, exercitiile executate in duet, aduc cu sine si o comunicare eficienta. Vino si tu sa iti incerci fortele, si sa iti afli punctele forte, dar si punctele slabe. Te vei antrena, distrandu-te, si te vei distra, antrenandu-te!