Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Dumitru Butilca (Dimi)

Romania

DIMI (Dumitru Butilcă), este fondatorul conceptului “DIMI FITNESS” sau D.I.M.I.-Do It More Intense și cel care a introdus si care reprezinta TRX-ul în România, dar și alte brand-uri precum Trigger Point,Lets Bands, Flowin sau GUN-eX. Totodata face parte din echipa de Master Traineri Internationali pentru brandurile mai sus mentionate si sub umbrela DIMI Education organizeaza certificari de specializarepentru fiecare din aceste concepte. Timp de apoape 5 ani a facut parte din echipa WorldClass unde a ocupat pozitia de Fitness Advisor. Alti 4 ani i-a petrecut la Stejarii Country Club in calitate de de Group Fitness Manager.
Este pasionat de miscare si de cat de eficienta este aceasta, de cum se pot prevenii sau recupera anumite situatii sau pur si simplu cum pot fi imbunatatite performantele oricarui atlet(fie el doar pasionat sau profesionist), Citind cele de mai sus ne dam seama ca ultimul proiect pe care il are pe DIMI ca si fondator este continuarea fireasca sau un momentul mult asteptat in carierea acestuia. The Movement Training Facility, caci despre acest proiect vorbim, este un concept unic in Romania si este locul in care găsiți tot ce aveti nevoie si nimic din ce nu aveți..
Dimi are la activ cursuri precum Building the Ultimate back:From Rehabilitation to Performance cu Dr Stuart McGill (cel mai renumit profesor si om de stiinta in tot ce inseamna problemele de spate) sau  Barefoot Training Specialist cu Dr Emily Splichal cel mai cunoscut podiatrist. A colaborat cu sportivi si echipe din fotbal, handbal, volley, polo, gimnastica, arte martiale cat si cu trupele speciale. “Educatia este cel mai important aspect cand vine vorba de industria in care activam”- Dimi.

Clase / Seminarii

Dezbatere fitness Evolutia fitness-ului in Romania: trecut, prezent si viitor

Sambata, 12 Mai - 11:30 - 13:45

Conventia Internationala de Fitness editia 2018 va invita la o dezbatere deschisa destinata evolutiei fitness-ului in Romania. Vom discuta despre evolutia fitness-ului in Romania, cum a inceput, cum s-a dezvoltat si care au fost trendurile care au avut impact pozitiv cat si negative de-a lungul istoriei. Vom discuta despre importanta edductiei si a cunostintelor relevante, despre aceasta industrie ca un tot unitar si despre cum este perceput personal trainingul. Veti avea un panel de discutie cu membri care au adus o contributie dezvoltarii acestui domeniu si speram sa va imbogateasca cunostintele!