Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Fernando Polo

Republica Dominicana

Fernando polo este original din Romana, Republica Dominicana, dar sa mutat in Romnia in 2013 impreuna cu familia sa. El are pasiunea pentru dans in sange, ca adolescent el facea parte din echipele de animatie din zonele turistice din tara sa natala si mai tarziu a dezvoltat o pasiune pentru fitness și aerobic. A studiat tae bo, step, fitball, body pump și ciclism și are o experiență foarte mare în domeniul fitness. Toate clasele sale au amprenta sa speciala, stilul latin, facandu-l nu numai eficient, ci si mai interesant.

Clase / Seminarii

Crazy workout

Sambata, 12 Mai - 10:15 - 11:15

Crazy workout reprezintă o combinație de mișcări care îmbunătățesc coordonarea, mobilitatea, echilibrul și întărireste mușchii, totul combinat și cu mișcări de dans. Exercițiile cardio integrate în antrenament vă ajută să îmbunătățiți sistemul cardiovascular, să accelerați arderea grăsimilor, ceea ce duce la pierderea a aproximativ 600 kcal pe oră.

Body Revolution

Duminica, 13 Mai - 15:15 - 16:15

Body revolution este un antrenament complet, total body utilizand agilitate, forta si rezistenta cardiovasculara si care  combina cu precizie puterea propriului corp, intervalele si pliometria.
Toate componentele antrenamentului Body Revolution o sa iti puna la test calitatile fizice si psihice intr-o maniera sigura si extrem de eficienta.