Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Florin Cujba

Romania

Fondator al conceptului Fusion Sport, cu diplome recunoscute la nivel international (Specialist in Fitness Business, Master Trainer in Motivation & Lifestyle Coach, Master Trainer in Clinical Exercises & Specific Populations, Master Trainer in Nutrition & Weight Management – UK), Florin este un Personal Trainer & LifeStyle Coach cu o abordare distincta, bazata pe intelegerea nevoilor si dorintelor celor ce il aleg pentru o schimbare majora a stilului de viata. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul Fitness-ului, Florin reprezinta MOTIVATIA si INCREDEREA, deviza lui fiind “You, only better!”

Clase / Seminarii

Plank Mania (Echipa Tribul )

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 12:30

Florin Cujba, Georgian Sandu, Matei Cornel, Alexandru Broncea, Balan Alexandru
Cu totii stim despre importanta unui trunchi puternic insa, oare cunoastem limitele acestuia? Ne propunem o clasa incendiara, potrivita oricarui nivel de pregatire fizica.
Sintagma ”Tine abdomenul incordat!” o gasim prezenta aporape in orice exercitiu si de aceea vino sa descoperim impreuna ce inseamna un trunchi puternic. #haos #tribul #itspersonal„

Dezbatere fitness Evolutia fitness-ului in Romania: trecut, prezent si viitor

Sambata, 12 Mai - 11:30 - 13:45

Conventia Internationala de Fitness editia 2018 va invita la o dezbatere deschisa destinata evolutiei fitness-ului in Romania. Vom discuta despre evolutia fitness-ului in Romania, cum a inceput, cum s-a dezvoltat si care au fost trendurile care au avut impact pozitiv cat si negative de-a lungul istoriei. Vom discuta despre importanta edductiei si a cunostintelor relevante, despre aceasta industrie ca un tot unitar si despre cum este perceput personal trainingul. Veti avea un panel de discutie cu membri care au adus o contributie dezvoltarii acestui domeniu si speram sa va imbogateasca cunostintele!

Fitness Business in 4 Steps

Duminica, 13 Mai - 14:00 - 15:00

Fa bani, fa o schimbare, fa-o sa para simplu!
Vino sa inveti cum sa iti construiesti afacerea si sa faci o schimbare pe piata de fitness din Romania. Aloca-ti o ora acum sit e va ajuta toata viata!