Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Gabriela Nedelea

Romania

Gabriela Nedelea este nutritionist licentiat din anul 2014. Din anul 2011 au inceput primii pasi către nutriție, pasi facuti la Institutul Auxologic Piacavalo Italia, privitor la un proiect de cercetare a diabetului secundar obezitatii. Experienta ei  de lucru efectiv cu oamenii se reflecta in 5 ani de nutritie, in care este consultant nutritie si nutrigenomica, profesor si coordonator al seriilor de viitori tehnicieni nutritionisti ai  Scolii Fitness Scandinavia, consilier nutritie perinatala și specialist acreditat nutrigenomica din anul 2017. Se ocupa, cu precadere, de  cazuri cu patologii (inclusiv obezitate), nutritia femeilor, gravidelor și proaspetelor mamici, a bebelusilor si a copiilor,  testare genetica si suplimente alimentare dar si de testarea genetica a sportivilor de inalta performanta pentru care intocmeste ghidurile de nutritie personalizate in baza profilului genetic.. Sustine workshopuri tematice si colaboredeaza cu laboratoarele de analize din Italia sau Anglia pentru testarile genetice.  Este implicata, in calitate de autor sau coautor la studii stiintifice efectuate  impreuna cu mai multi medici din Romania si se implica in numeroase proiecte nationale. In cadrul Scolii Fitness Scandinavia, a creat 2 worksopuri de mare interes care se reediteaza de la an la an cu informatii de actualitate conform studiilor medicale, acestea fiind Influenta suplimentelor alimentare asupra randamentului sportiv si Compozitia alimentelor - biodisponibilitate si biotransformare. De curand, a intrat in echipa Tonusapp unde creaza lanurile alimentare pentru persoanele care folosesc aplicatia de sport dedicata femeilor.

Clase / Seminarii

Dezbatere despre Nutritie

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 13:45

In cadrul acestei dezbateri, vom aduce laolata cele mai sonore nume din domeniul nutritiei. Incercam sa descoperim si sa aducem in atentie parcursul nutritiei in Romania, de la obiceiurile alimentare mostenite de la generatiile anterioare, la ceea ce este nutritia in momentul de fata si care sunt trendurile viitoare. Vom impartasi idei, vom oferi indiactii practice si vom incerca o noua abordare a unor subiecte controversate. Totul se va face sub indicatiile unui moderator competent, intr-un cadrul deschis si placut.

Change your food – nutrition, metabolism and circadian clocks

Sambata, 12 Mai - 10:15 - 11:15

Numeroase noi studii medicale, s-au direcționat către efectele nutriției asupra proceselor metabolice și fiziologice , raportate la orele de mese în relație cu ritmul circadian. Dacă în urmă cu câțiva ani, medicina bazată pe profilul genetic, comportamentul  somnului și ciclizarea nutrienților, părea o abordare în viitorul îndepărtat, studiile recente au adus viitorul în prezent. Răspunsul glicemic al organismului la o masă, țin de momentul de introducere al nutrienților (ordinea în care se mănâncă alimentele), microbiota intestinală a individului și SNP-urile genetice (variații în secvența ADN-ului - polimorfisme) . În imp ce la un individ o masă ar putea crește specific nivelul de glicemie, la un altul, aceeași masă ar putea avea un alt specific al nivelului de glicemie, variind în funcție de microbiotă, modificări ale ritmului circadian și SNP-uri.
Vino să afli cum poți avea o alimentație care să ți se potrivească pentru atingerea obiectivelor de performanșă sportivă și sănătate și cum poți ține in sistem off o genă care prezintă variații nefavorabile.