Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Gabriela Nedelea

Romania

Absolventa a masterului de Nutritie si remodelare corporala ca sef de promotie, a fost primul student-masterand care a prezentat  la sectiunea destinata profesorilor-doctori a  Congresului International de Educatie Fizica, Sport si Kinetotarapie 3 ani consecutiv.  Cele 3 lucrari prezentate in anii 2014,2015,2016 au fost publicate in reviste stiintifice medicale internationale iar pentru anul 2017 a primit o noua invitatie de a fi prezenta cu o noua lucrare tot in domeniul nutritiei. A scris multiple articole pentru diverse publicatii si a realizat 2 workshopuri creditate ECTS – Randamentul suplimentelor pentru sportivi si Biodisponibilitatea si biotransformarea alimentelor. Face parte din echipa de cercetare din diverse studii nationale, cel mai recent fiind studiul national privind alaptarea si diversificarea alimentatiei, acolo unde a fost coordonator de proiect.
A creat pentru Napolact retetele de smoothi-uri - work-out-refuel-repeat, prezente in brosurile tiparite si distribuite la evenimentele sportive din tara cum si brosura de nutritie pentru copiii 1-3 ani care a fost distribuita in mod gratuit tuturor mamicilor participante la diverse programe ale Asociatiei Samas.
A fost speaker la diverse evenimente de lansare a unor sali de sport, programe de sanatate ori conventii, expozitii si congrese !

Clase / Seminarii

Dezbatere despre Nutritie

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 13:45

In cadrul acestei dezbateri, vom aduce laolata cele mai sonore nume din domeniul nutritiei. Incercam sa descoperim si sa aducem in atentie parcursul nutritiei in Romania, de la obiceiurile alimentare mostenite de la generatiile anterioare, la ceea ce este nutritia in momentul de fata si care sunt trendurile viitoare. Vom impartasi idei, vom oferi indiactii practice si vom incerca o noua abordare a unor subiecte controversate. Totul se va face sub indicatiile unui moderator competent, intr-un cadrul deschis si placut.

Change your food – nutrition, metabolism and circadian clocks

Sambata, 12 Mai - 10:15 - 11:15

Numeroase noi studii medicale, s-au direcționat către efectele nutriției asupra proceselor metabolice și fiziologice , raportate la orele de mese în relație cu ritmul circadian. Dacă în urmă cu câțiva ani, medicina bazată pe profilul genetic, comportamentul  somnului și ciclizarea nutrienților, părea o abordare în viitorul îndepărtat, studiile recente au adus viitorul în prezent. Răspunsul glicemic al organismului la o masă, țin de momentul de introducere al nutrienților (ordinea în care se mănâncă alimentele), microbiota intestinală a individului și SNP-urile genetice (variații în secvența ADN-ului - polimorfisme) . În imp ce la un individ o masă ar putea crește specific nivelul de glicemie, la un altul, aceeași masă ar putea avea un alt specific al nivelului de glicemie, variind în funcție de microbiotă, modificări ale ritmului circadian și SNP-uri.
Vino să afli cum poți avea o alimentație care să ți se potrivească pentru atingerea obiectivelor de performanșă sportivă și sănătate și cum poți ține in sistem off o genă care prezintă variații nefavorabile.