Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Ionut Alexandru Borta

Romania

Multi specialisti sustin ca obezitatea este determinata genetic si fara indoiala genele joaca un rol in susceptibilitatea la obezitate.  Pasiunea lui Ionut este sa ajute oamenii care au o astfel de convingere, oferindu-le, printr-un stil de viata sanatos, o alta varianta. El isi ajuta clientii sa-si schimbe viata cu ajutorul fitnessului si a unei nutritii sanatoase si corecte. Ii ajuta sa-si schimbe corpul, sa aiba din nou incredere in ei si sa traiasca viata pe care o viseaza.

Stie ca fiecare dintre noi suntem diferiti asa ca ce functioneaza pentru unul nu functioneaza pentru altul. Pentru a putea obtine rezultatele dorite a studiat cursurile de Instructor Fitness (Federatia Italiana de Fitness), Personal Trainer Nivelul I si Nivelul II (FitnessScandinavia), NLP (Marius Simion), Coaching (Alis Anagnostakis) iar acum este in proces de Finalizare a cursului de Nutritie (FitnessScandinavia) insa ce il recomanda cu adevarat este propria lupta pe care am castigat-o cu obezitatea.

Background-ul lui educational este legat de Economie, a terminat facultatea de Finante, Asigurari si Burse de Valori in cadrul ASE activand timp de 10 ani in domeniul bancar. Pentru ca a hotarat sa fie regizor in filmul vietii sale, a ales sa isi dedice viata unui stil de viata sanatos si activ fiind o sursa de inspiratie pentru cei din jurul meu.

Clase / Seminarii

Metabolic Training (It's Time)

Sambata, 12 Mai - 11:30 - 12:30

Este cel mai eficient tip de antrenament deoarece in doar 25 de minute iti garanteaza peste 600 de kcal arse si o crestere musculara total body. Este un antrenament HIIT (high Intensity Interval Training) pe intervale cu pauze de 25 de secunde intre seturi ce foloseste grupe musculare mari si exercitii complexe pentru accelerarea Metabolismului.

Metabolic Training (It's Time) alterneaza exercitiile folosind grupe musculare din partea superioara si inferioara a corpulului tocmai pentru a muta sangele dintr-o parte in alta a corpului creand asa zisul efect EPOC (Excess Post-Exercise Oxygen Consumption). Pe scurt in timpul antrenamentului corpul intra in debit de oxigen, Metabolismul este marit si n felul asta va arde grasimi chiar si dupa incetarea Antrenamentului. Combinand acest tip de antrenament cu o dieta adecvata poti sa-ti transformi corpul in doar 6 saptamani.

Acest tip de antrenament nu este pentru incepatori asa ca inainte sa te inscrii asigura-te ca esti in forma si nu ai probleme majore cu sistemul cardio-vascular.

It's Time to Push Your Limits!