Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Iulia Popa

Romania

Iulia este fost master trainer in cadrul cursului de Instructor Fitness FS. A câștigat nenumărate titluri de campion în timpul unei cariere de succes în domeniul track & field. A avut mare succes în saritura in inaltime și are o vitrină plină de trofee, medalii și diplome, ca dovezi vii ale realizărilor sale în sport.
Iulia a făcut tranziția de la atlet la meseria de antrenor de fitness, punându-si cunoștințele, pasiunea și toata dedicarea ei în ea. "Sportul este viața mea, o pasiune pe care am transformat-o într-o profesie pe care o fac cu dedicare și convingere că amprenta mea personală va schimba stilul de viață pentru toți cei pe care îi instruiesc, îi motivez și pe care îi sfătuiesc", spune Iulia. Este, de asemenea, managerul sportiv al unui club foarte important din România.
Din poziția sa de manager de fitness, Iulia este responsabilă pentru coordonarea zonei de fitness Country Club Stewardship, conducând echipa de antrenori personali profesionisti și antrenamente personale. Iulia a câștigat titlul de Elite Master Trainer în domeniul Personal Training, în timp ce a urmat școala Fitness Scandinavia și are peste 10 ani de experiență în colaborarea cu numeroase cluburi sportive de lux. Un alt lucru pe care il subliniază Iulia esta ca a fost atletă profesionistă peste 8 ani de zile și campioană națională la un proba de saritura in inaltime. De asemenea, este absolventă a Facultății de Management și Marketing a Universității Româno-Americane și a obținut o diplomă de masterat în nutriție de la Universitatea de Sport și Educație Fizică.

Clase / Seminarii

Dezbatere fitness Evolutia fitness-ului in Romania: trecut, prezent si viitor

Sambata, 12 Mai - 11:30 - 13:45

Conventia Internationala de Fitness editia 2018 va invita la o dezbatere deschisa destinata evolutiei fitness-ului in Romania. Vom discuta despre evolutia fitness-ului in Romania, cum a inceput, cum s-a dezvoltat si care au fost trendurile care au avut impact pozitiv cat si negative de-a lungul istoriei. Vom discuta despre importanta edductiei si a cunostintelor relevante, despre aceasta industrie ca un tot unitar si despre cum este perceput personal trainingul. Veti avea un panel de discutie cu membri care au adus o contributie dezvoltarii acestui domeniu si speram sa va imbogateasca cunostintele!