Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Jorge Mix

Suedia

Jorge Mix este un american sud-american care și-a început cariera în aerobic în 1995 în Norvegia și trăiește și lucrează acum la Stockholm. Stilul special, energia și pedagogia unică a lui Jorge l-au făcut unul dintre instructorii cei mai populari din Suedia și Europa. Jorge lucrează în prezent ca instructor de grup la SATS (un lanț celebru de săli de sport) unde este specializat în Zumba. Pe lângă pregătirea de grup, Jorge lucrează cu o companie precum Polar și își conduce propria companie de producție Himlafoto.

Clase / Seminarii

Zumba® From My Heart

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 12:30

Originile latino-americane ale lui Jorge fac ca Zumba predate de el sa fie autentica si unica. Această clasă este o călătorie prin ritmurile latino-americane pe care nu o vei uita. O coregrafie simplă și uimitor de distractivă, combinată cu abilitățile educaționale ale lui Jorge, permite tuturor să se alăture. Iti vei antrena corpul in timp ce iti veti da o doza mare de placere si energie. Alătură-te petrecerii!

Dance with me

Sambata, 12 Mai - 09:00 - 10:00

Clasa de dans a lui Jorge are influențe de la Jazz, Funk și Hip-Pop. Clasa se bazează pe creativitate amestecată cu combinații de pasi care te fac sa plutesti! Bazele din aerobic sunt temelia clasei, dar când Jorge începe să joace cu coregrafia, vă oferă o experiență pe care nu o veți uita curând!