Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Kalin Petkov

Bulgaria

Kalin este persoana care iubește mișcarea în viața sa. Are 18 ani de experiență de dans in spate și în diferite domenii ale industriei de fitness. Dansator profesionist in competitiile latino-americane, antrenor, jurat, este urmat de ani de experiență ca instructor de dans și formator personal de fitness. Kalin este din insorita Varna, Bulgaria. El a devenit specialist în educație Dancelo și prezentator în Bulgaria în 2014. Dancelo® este cu adevărat iubit de oameni de toate vârstele, iar Kalin prezintă programul cu succes la multe evenimente locale și internaționale. De asemenea, el educa instructori de dans noi sau existenți.

Clase / Seminarii

DANCELO dance fitness

Duminica, 13 Mai - 14:00 - 15:00

Dancelo este un nou program de fitness si dans. Acesta a fost conceput pentru a combina cele mai moderne tendințe de fitness și dans într-o experiență unică cu "cele mai bune hituri din lume ale momentului".
Dancelo - este un format ușor, simplu, dar intens, de dans de distracție pentru toată lumea.

DANCELO BURN – functional workout

Sambata, 12 Mai - 16:30 - 17:30

Dancelo BURN este cel mai nou concept ! Este un program funcțional pe muzica, bine echilibrat pentru condiționarea completă a corpului. Simplu și foarte ușor de urmărit - acest lucru este tipic pentru Dancelo. Poți să o faci imediat! Bucurați-vă de muzică cu un zâmbet și simțiți intensitatea acestui format unic Dancelo BURN.
Deci noul Dancelo BURN se naște în 2018 și va fi prezentat pentru prima dată în România la Convenția Internațională de Fitness din România!