Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Keren Dor

Israel

Keren este un prezentator profesionist de fitness și un profesor popular în conferințe și seminarii. Ea este creatorul sistemului "Body flow" din cadrul " NEXT Educatiom" la Centrul israelian de inovare pentru profesori. Ea este un specialist în streching și mișcare și creatorul sistemului de antrenament "body flow" și "body stick" care combină modelele funcționale cu lumea mișcării. Keren a crescut ca dansatoare și și-a terminat primul stegiu în dans - B.ED. De asemenea, a absolvit Academia Wingatte pentru formatori.
Credința ei profundă este că mișcarea este o expresie.

Clase / Seminarii

Hiit body flow

Duminica, 13 Mai - 15:15 - 16:15

Arta mișcării se îmbinată în lumea de fitness într-un antrenament de intensitate mare. Aceasta este o clasă care combină modelele de mișcare și un nou stil de coregrafie. Pregătiți-vă să vă conectați corpul și să atingeți obiective noi.