Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Laurentiu Cical

Romania

Este o persoana determinata si hotarata. Isi atinge toate obiectivele propuse si nu da inapoi atunci cand vine vorba de noi provocari. Este in lumea fitness-ului inca de la 14 ani ceea ce l-a ajutat sa invete din nenumarate greseli cum sa devina mai bun. “Atunci cand te opresti din invatat, mori pe interior!”
Iubeste ceea ce face si isi doreste ca si pe viitor sa ajute cat mai multi oameni sa se descopere, sa realizeze ceea ce vor cu adevarat in viata si cum sa dezvolte un stil de viata sanatos.
Face parte din echipa noastra de Master Traineri si il puteti gasi la cursurile de Instructor Fitness.
Motto`ul lui este: Nimeni nu iti poate lua ceea ce Dumnezeu ti`a pregatit!


Clase / Seminarii

The Power of Concentration

Duminica, 13 Mai - 16:30 - 17:30

Cand iti doresti sa faci un lucru asigura-te ca dai 100%. Te astept sa participi la o experienta de neuitat, unde te voi ajuta sa iti depasesti limitele si sa intelegi cum te poti focusa doar pe un singur lucru. Te voi duce intr-o stare profunda de luptator inca de la inceput clasei si o sa am grija sa fie pe toata durata acesteia. Totodata te asigur ca finalul te va surprinde intr-un mod placut!
In aceasta clasa vom folosi doar exercitii care implica greutatea corpului deci tot ceea ce imi doresc este sa fii prezent 100%!