Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Lucian Bosînceanu

Romania

Lucian Bosînceanu este un pasionat instructor de functional training din Arad. Încă din coplilărie a dat curs acestei pasiuni pentru sport și a făcut lupte Greco-romane la nivel de performanță. Realizând că nu are cum să își asigure un viitor din practicarea acestui sport, Lucian a renunțat în perioada liceului la acest sport, însă nu s-a oprit din practicarea sportului din pasiune. După câțiva ani în care a profesat ca și economist, Lucian a realizat că nu acolo îi este locul, așa că și/a început activitatea ca și instructor de aerobic în anul 2013, cu un concept propriu Insane Workout. Pasiunea și energia pe care o avea la fiecare oră, l-au ajutat să își formeze destul de rapid o comunitate, astfel că s-a văzut nevoit să schimbe locația unde a început, într-un spațiu mult mai mare. Comunitatea a început să crească, la fel și Lucian, care a obținut mai multe certificări de-a lungul anilor, printre care amintim: Instructor Fitness, Instructor Aerobic, GUN-eX Training System, Procedos, Vipr, Trigger Point Therapy, Lebbert Fitness, Postural Alignament, workshop Per Markusen, workshop Panos Balastinos. În plus, Lucian a fost presenter la 2 Convenții, mai exact în anul 2016 la Convenția de Fitness din Arad, cu peste 500 de participanți, iar în 2017 la Transilvania Fitness Festival, o convenșie desfășurată tot în Arad, alături de presenteri internaționali, eveniment unde au participat aproape 700 de cursanți. În cursul anului 2016, Lucian și-a deschis propriul studio de functional training în Arad, denumit Performance Lab. Este pasionat, iubește oamenii și își dorește să evolueze cât mai mult, pentru a putea ajuta cât mai mulți oameni.

Clase / Seminarii

Sylo

Sambata, 12 Mai - 14:00 - 15:00

Sylo este un concept nou în materie de functional training, menit să îți ducă corpul la următorul nivel. Acesta a apărut ca un concept propiu, la inițiativa fostului sportiv de perfomanță, Lucian Bosînceanu, în orașul Arad. Denumirea sa, este de fapt o abreviere, rezultată din jocul de cuvinte:
Sweat, Your, Limits, Off
Consolidat ca un antrenament de tip circuit,  a ajutat zeci de oameni să iasă din zona de confort, sa  fie mai puternici atât fizic cât și psihic și să obțină rezultate remarcabile și un progress extraordinar. Vedeta acestui antrenament este acea frânghie magică, cu denumirea originală de Battle Ropes. Inclusiv din denumire, deducem că avem o bătălie de dat cu această frânghie, de fiecare data când ne vine rândul să ne jucăm cu ea. O bătălie care ne face  mai puternici, care ne dă încredere și ne face organismul mult mai functional. Pe lângă Battle Ropes, antrenamentul mai cuprinde o grămada de accesorii care mai de care, printre care benzi elastic, equalizer, gantere, steppere, Vipr, toate menite să îl facă intens, energic și extreme de distractiv. După prima experiență Sylo, majoritatea participanților spun că a fost cu siguranță cea mai intensă experiență sportivă de până atunci. SYLO te va duce la următorul nivel!