Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Lucian Bosînceanu

Romania

Lucian este un instructor pasionat de functional training din Arad; un fost sportiv de performanță, pasionat înrăit al sportului și al obiceiurilor sănătoase în general. Odată cu trecerea timpului a continuat să faca sport de plăcere și a realizat că este esențial să dea mai departe ceea ce a învățat, așa că a ales să isi desfășoare activitatea de antrenor.
Principalul motiv pentru care a ales să activeze în acest domeniu este pentru că îi place să ajute oamenii să se simtă bine în pielea lor și să îi inspire să își îmbunătățească viața
Si-a început activitatea ca și instructor de aerobic în anul 2013, cu primul concept propriu, Insane Workout iar mai apoi în 2015 a dezvoltat al 2-lea concept, SYLO, un antrenament funcțional de tip circuit, cu care a fost prezent la Convenția Fitness Scandinavia 2018. Este trainer certificat de aerobic, fitness si functional training, Postural Alignment, GUN-eX Training System, Procedos, ViPR, Master Trainer România, Trigger Point Therapy, Animal Flow. “Cel mai frumos sentiment al unui instructor apare în momentul în care clienții lui sunt mulțumiți, se simt mai bine în pielea lor și încrezători în ei. Vreau să inspir la o viață sănătoasă și să transmit pozitivitate la fiecare antrenament.”

Clase / Seminarii

Sylo

Sambata, 12 Mai - 14:00 - 15:00

Sylo este un concept nou în materie de functional training, menit să îți ducă corpul la următorul nivel. Acesta a apărut ca un concept propiu, la inițiativa fostului sportiv de perfomanță, Lucian Bosînceanu, în orașul Arad. Denumirea sa, este de fapt o abreviere, rezultată din jocul de cuvinte:
Sweat, Your, Limits, Off
Consolidat ca un antrenament de tip circuit,  a ajutat zeci de oameni să iasă din zona de confort, sa  fie mai puternici atât fizic cât și psihic și să obțină rezultate remarcabile și un progress extraordinar. Vedeta acestui antrenament este acea frânghie magică, cu denumirea originală de Battle Ropes. Inclusiv din denumire, deducem că avem o bătălie de dat cu această frânghie, de fiecare data când ne vine rândul să ne jucăm cu ea. O bătălie care ne face  mai puternici, care ne dă încredere și ne face organismul mult mai functional. Pe lângă Battle Ropes, antrenamentul mai cuprinde o grămada de accesorii care mai de care, printre care benzi elastic, equalizer, gantere, steppere, Vipr, toate menite să îl facă intens, energic și extreme de distractiv. După prima experiență Sylo, majoritatea participanților spun că a fost cu siguranță cea mai intensă experiență sportivă de până atunci. SYLO te va duce la următorul nivel!