Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Marian Podoleanu

Romania

Marian Podoleanu (MP) este un formator de fitness care și-a început călătoria în 2003 în București, România. Astăzi, acest tânăr se pregătește zilnic, pedaleaza la Marea Moartă și dezvoltă programe educaționale și concepte de clase studiată prin intermediul Fitness Professionals Alliance, o organizație educațională care susține comunitatea de fitness din Orientul Mijlociu și Africa de Nord.
Ca un terapeut ortopedic și un profesionist certificat de NASM, obsesia sa principală este aceea de a-si ghida colegii profesioniștii din domeniul sănătății și al fitnessului pentru a produce și a oferi programe de antrenament sigure, eficiente și, mai presus de toate, antrenante pentru a îmbunătăți viața altora.

Clase / Seminarii

Cycling Summit Jam

Sambata, 12 Mai - 14:00 - 15:00


Pista de viteză, urcușuri și intervale reprezintă această aventură de ciclism. Împreună, pedalam  pe bătăile lui Tiesto, Hardwell, Armin Van Buuren, Cranberries și Creed pentru a ne îndrepta spre vârful summitului.
Călătoria noastră începe cu un drum plat și o practică de respirație pentru a maximiza oxigenarea și a introduce clasa în rutina de respirație pe care o vom folosi pentru a accelera recuperarea în întreaga clasă. Duppa 10 minute prin clasă drumul nostru începe să facă drum prin văile montane, înainte de a ajunge pe dealuri progresive și mai abrupte și culminează cu o ascensiune summit-ul extraordinar care va provoca fiecare respirație. Pe cealaltă parte a summit-ului, un drum plat încet încearcă sfârșitul aventurii noastre. Hai să mergem!