Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Martino Raguso

Italia

Martino Raguso a început să fie din 1999 prezentator de fitness și antrenor personal, antrenor, profesor de fitness în jurul Italiei și predare la numeroase convenții din întreaga lume. Primul său loc de muncă important a fost la Frankfurt la Fitness First (2005) ca profesor de fitness și instructor personal. Este profesor colaborator și instructor CRUISIN pentru alți viitori prezentatori la STEP. Martino este directorul tehnic al sălii de sport din multe centre din Prato și Florența, iar din 2011 este unicul partener al clubului "SEVEN CLUB GYM" lângă Prato până în prezent. De asemenea, este antrenor și colaborator personal în "UNIVERSO PALESTRE" și "UNIVERSO TEAM" în jurul Toscanei. Este director tehnic al lui Stefano Crocetta pentru a preda și a forma noi prezentatori în Florența și Roma.

Clase / Seminarii

Step Jam

Sambata, 12 Mai - 17:45 - 18:45

Va invitam la o clasa exploziva si plina de adrenalina, care va va transpune intr-o lume a miscarii, a antrenamentului complet! Totul se va desfasura pe ritmurile ultimelor hit-uri, intr-o maniera profesionala si in compania unui profesor specializat in stapanire stepperului!

Hilo cardio

Sambata, 12 Mai - 15:15 - 16:15

Hilo cardio este destinata tuturor persoanelor pline de energie si vivace, care vor sa faca miscare si sa isi atreneze intregul corp dar si sa se distreze in acelasi timp. De-a lungul clasei ne vom juca cu intervalele de frecventa cardiaca, de la high intensity, la cel de low impact,  vom pierde calorii si vom pastra un zambet larg si cald pe buze!

Cross training Cardio

Sambata, 12 Mai - 10:15 - 11:15

Un concept tare indragit in toata lumea soseste la cea de-a opta editie a Conventiei Internationale de Fitness din Romania! Toata lumea a auzit despre antrenamentul de tip cardio, insa tehnica si stilul pe care clasa il sunt aparte si nu trebuie ratate. Te asteptam sa te antrenezi intr-un stil unic!