Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Matei Cornel

Romania

A început sa practice sport la vârsta de 9 ani, sportul de echipa (fotbal) fiind cel care l-a disciplinat si educat. După 11 ani, activitatea lui Matei în acesta zona sportiva s-a încheiat și a început sa practice fitness-ul pentru o buna condiție fizica. Anii au trecut și după 9 ani de experienta în mai multe sali de fitness ca simplu client, a hotărât sa urmeze mai multe cursuri pentru a se specializa în acest domeniu. Acum, pentru Matei, Fitness-ul este un mod de viata și, de mai bine de un an de zile, si-a lărgit spectrul de clienți având absolvite ambele module de curs Antrenor Personal by Fitness Scandinavia. În același timp, fiind o persoana foarte energica, s-a organizat pentru a avea clase de grup având la baza cursuri precum S.F.T, COREX&POSTURAL și Matthew Griffiths experience.
Având Motto-ul “ Singurul obstacol este in creierul tău”  si fiind adeptul terapiei prin sport, îsi ajuta clienții sa treacă cu ușurință și cu zâmbetul pe buze peste obstacolele apărute zi de zi.

Clase / Seminarii

Plank Mania (Echipa Tribul )

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 12:30

Florin Cujba, Georgian Sandu, Matei Cornel, Alexandru Broncea, Balan Alexandru
Cu totii stim despre importanta unui trunchi puternic insa, oare cunoastem limitele acestuia? Ne propunem o clasa incendiara, potrivita oricarui nivel de pregatire fizica.
Sintagma ”Tine abdomenul incordat!” o gasim prezenta aporape in orice exercitiu si de aceea vino sa descoperim impreuna ce inseamna un trunchi puternic. #haos #tribul #itspersonal„