Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Matthew Griffiths

Marea Britanie

Matthew este furnizor de educatie si antrenor personal in industria fitnessului si wellnessului. Este ambasador pentru linia vestimentara de sport CASALL, purtator de cuvant pentru POLAR (monitoare de ritm cardiac) si VIVOBAREFOOT (linie de incaltaminte sport).
Si-a prezentat ideile in evenimente din peste 20 de tari ca AsiaFit, China and Filex, Aus. De asemenea, Matthew a colaborat cu diverse companii ca Nike, Shell, SAS si Adidas.

A facut parte din echipa originala de master traineri Schwinn Cycling si a colaborat cu Nautilius International, unde a fost implicat in dezvoltarea si trainingul multora dintre programele lor de educatie la nivel global. Matthew a dezvoltat cele 80 de antrenamente pentru aplicatia iPhone CASAL HIT T.O.D. (Training of the Day – Antrenamnetul Zilei), care are acum peste 100.000 de utilizatori.
Numele sau a fost referit in multe carti si publicatii si in prezent contribuie cu revista ELLE. Matthew este master trainer in cadrul uneia dintre cele mai mari Academii de Personal Training din Norvegia, AFPT.

In esenta, obiectivul lui Matthew este acela ca fiecare student trebuie sa isi dezvolte patternurile naturale de miscari. Miscari ca alergarea, catararea, sariturile, fandarile, tragerea, impingerea sunt unele naturale si trebuie dezvoltate de catre fiecare student. El a creat o fuziune de sisteme de diferite forme si miscari care impreuna construiesc un sistem unitar ce ii va oferi studentului libertatea de a-si explora potentialul fizic si fluiditatea si eficienta miscarilor din sport in viata de zi cu zi.


Clase / Seminarii

PROCEDOS Plyometric movement training

Sambata, 12 Mai - 11:30 - 12:30

Alăturați-vă lui Matthew în această sesiune dinamică PROCEDOS plyometric. Scopul sesiunii este de a explora mișcările plyometrice în mișcare multiplanară prin utilizarea conceptelor PROCEDOS, această sesiune fiind potrivită pentru formatori, antrenori și sportivi care doresc să îmbunătățească performanța atletică.

PROCEDOS Restorative movement training

Duminica, 13 Mai - 10:15 - 11:15

Explorați valoarea și motivul pentru care formarea pentru mobilitate este esențială pentru toată lumea de la un începător la un atlet. Atletismul adevărat are nevoie de multe componente bio și puterea nu are valoare dacă individul are țesuturi moi rigide și articulații disfuncționale. În această sesiune practică cuprinzătoare, permiteți-vă Matthew să vă arate exerciții și tehnici de mobilitate eficiente care vă vor ajuta pe dvs. și pe clienți să vă mișcă mai bine.

Athletic Performance training

Duminica, 13 Mai - 16:30 - 17:30

Alăturați-vă lui Matthew în această formare dinamică de performanță sportivă. Scopul sesiunii este de a explora viitorul în ceea ce privește puterea și condiționarea cu această clasă de pregătire pentru performanța sportivă. Veți lucra în mai multe planuri de mișcare prin utilizarea conceptelor 3D; această sesiune este potrivită pentru formatori, antrenori și sportivi care doresc să îmbunătățească performanțele atletice.

The future in Strength and Conditioning

Sambata, 12 Mai - 16:30 - 17:30

În acest seminar, Matthew va explica și împărtăși motivul pentru care antrenamentul de mișcare 3D și încărcat este probabil viitorul forței și condiționării moderne. În acest seminar cuprinzător veți avea o mai bună înțelegere a modului de dezvoltare a clienților și a formării sportivilor, ajutându-i să-și îmbunătățească performanțele atletice.