Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Mirela Teodorescu

Romania

Totul se schimba cand practici sportul din pasiune. Fiind o fire energica si ambitioasa, nu mult a lipsit sa duca pasiunea pentru sport mai departe devenind instructor autorizat de aerobic-fitness. Ii place sa lucreze cu oamenii, sa ii motiveze in atingerea rezultatelor si s-a axat pe antrenamentele de grup. A absolvit cursul de "Aerobic and Group Fitness Instructor" si a participat la seminarii precum "Iyengar Yoga Workshop" si "HIT vs HIIT". A participat la conventii nationale si internationale de fitness - "RIMINIWELLNESS 2017", "FITNESS SCANDINAVIA 2016", "MOVE ON FITNESS PLANET 2016". In prezent preda clase de Tabata, No Limit si Steel Training la una dintre cele mai cunoscute sali din Craiova – Jump GYM. A participat impreuna cu echipa JUMP GYM la diferite evenimente sportive importante de fitness si aerobic din Romania.
*Co-Prezentator la Conventia Internationala de Fitness 2015 Bucuresti (Clase sustinute: H.I.I.T; Functional Training bodyweight)
*Co-Prezentator la Conventia Internationala de Fitness 2016 Bucuresti (Clase sustinute: H.I.I.T; Functional Training bodyweight)

Clase / Seminarii

No Limit

Sambata, 12 Mai - 14:00 - 15:00

No Limit este o clasă populară concentrată pe formarea în intervalul de înaltă intensitate (HIIT). Este o clasa care iti antreneaza intregul corp, care acoperă toate elementele de bază și dezvăluie impresionanta creștere a conceptului HIIT. Exercitiile in sine au tendinta de a fi destul de standard (lunges, squats, jumping soiuri, burpees, push-up-uri, scânduri), astfel încât este minunat pentru incepatori si pentru cei care cauta ceva mai dificil. Deși durata este scurtă, clasa reprezintă o testare amplă a stării fizice și a abilităților de coordonare; implică mișcări scurte, puternice sau combinații între mișcările de bază fundamentale. (Este o idee bună să aveți apă și un prosop pe mână -veți fi siguranță plini de sudoare!).