Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Mirela Teodorescu

Romania

Totul se schimba cand practici sportul din pasiune. Fiind o fire energica si ambitioasa, nu mult a lipsit sa duca pasiunea pentru sport mai departe devenind instructor autorizat de aerobic-fitness. Ii place sa lucreze cu oamenii, sa ii motiveze in atingerea rezultatelor si s-a axat pe antrenamentele de grup. A participat la conventii nationale si internationale de fitness - "RIMINIWELLNESS 2017", "FITNESS SCANDINAVIA 2015/2016/2017", "MOVE ON FITNESS PLANET 2016". In prezent este dedicata  claselor de grup - Tabata, TRX si Steel Training in cadrul celui mai mare club de Fitness din Craiova – 4Moving. Mirela, împreună cu echipa 4Moving vă așteaptă la două clase explozive: No Limit și Functional Fusion.
*Co-Prezentator la Conventia Internationala de Fitness 2015 Bucuresti (Clase sustinute: H.I.I.T; Functional Training bodyweight)
*Co-Prezentator la Conventia Internationala de Fitness 2016 Bucuresti (Clase sustinute: H.I.I.T; Functional Training bodyweight)
*Co-Prezentator la Conventia Internationala de Fitness 2017 Bucuresti (Clase sustinute: H.I.I.T; Functional Training bodyweight)

Clase / Seminarii

No Limit

Sambata, 12 Mai - 14:00 - 15:00

No Limit este o clasă populară concentrată pe formarea în intervalul de înaltă intensitate (HIIT). Este o clasa care iti antreneaza intregul corp, care acoperă toate elementele de bază și dezvăluie impresionanta creștere a conceptului HIIT. Exercitiile in sine au tendinta de a fi destul de standard (lunges, squats, jumping soiuri, burpees, push-up-uri, scânduri), astfel încât este minunat pentru incepatori si pentru cei care cauta ceva mai dificil. Deși durata este scurtă, clasa reprezintă o testare amplă a stării fizice și a abilităților de coordonare; implică mișcări scurte, puternice sau combinații între mișcările de bază fundamentale. (Este o idee bună să aveți apă și un prosop pe mână -veți fi siguranță plini de sudoare!).