Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Omer Rosenberg

Israel

Omer este unul dintre cei mai cunoscuti presenteri de fitness islaelieni din lume. El este de asemenea si fondatorul FIC-Conventia de Inovatii in Fitness, ce are loc in Israel si fondatorul NEXT FITNESS-cluburi de fitness profesionale  de antrenament functional. Omer este considerat de catre multi un trendsetter in inovatiile din fitness prezentate in presa din Israel.

Clase / Seminarii

Functional step

Sambata, 12 Mai - 09:00 - 10:00

Ne vom atinge limitele, vom explora mișcarea și vom crea o combinație frumoasă si plină de fericire și putere! Aceasta este o clasă care nu trebuie ratată, deoarece va fi memorabilă.

Next boot camp

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 12:30

Aceasta este o clasă care conține o întreagă lume de fitness - putere, cardio, mișcare funcțională, întindere și un loc de joacă mare. Aduceți-vă energia și pregatiti-va sa fiti superstaruri!

Hiit body flow

Duminica, 13 Mai - 15:15 - 16:15

Arta mișcării se îmbinată în lumea de fitness într-un antrenament de intensitate mare. Aceasta este o clasă care combină modelele de mișcare și un nou stil de coregrafie. Pregătiți-vă să vă conectați corpul și să atingeți obiective noi.