Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Papa Faye

Senegal

Papa Abdoulaye Faye (PAF) este un cunoscut presenter international din Dakar, Senegal. Papa a venit in Romania in 2007 pentru studii, cu o bursa in programare. A practicat dintotdeauna Judo si atletism profesional si fotbal ca si amator.

In anul 2012 a incept sa predea Street Dance pentru copii si cu experienta pe care o avea, a inceput sa ii ajute pe apropiati sa piarda din greutate. A dezvoltat 2 programe unice de slabire in Romania, care au un success extraordinar.

Clase / Seminarii

Body Revolution

Duminica, 13 Mai - 15:15 - 16:15

Body revolution este un antrenament complet, total body utilizand agilitate, forta si rezistenta cardiovasculara si care  combina cu precizie puterea propriului corp, intervalele si pliometria.
Toate componentele antrenamentului Body Revolution o sa iti puna la test calitatile fizice si psihice intr-o maniera sigura si extrem de eficienta.

Afro-aerobic

Sambata, 12 Mai - 11:30 - 12:30

Iti doresti sa intri intr-o alta lume? Vrei a lucrezi intens si sa te distrezi in acelasi timp? Programul afro-aerobic este unul care se desfasoara pe muzica afro si consta in miscari afro care iti lucreaza tot corpul (picioare, fesieri, brate, spate). Este un dans traditional si modern, dar in acelasi timp si o distractie care te incarca de energie pozitiva.