Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Patrick Sinclair

Anglia

Patrick a predat la un nivel înalt în Marea Britanie de peste 20 de ani. El a devenit un instructor Fight Klub în 2016 și în numai un an a câștigat titlul de Master Trainer. Patrick este acum instructorul principal pentru Burn 'N' Bass, noul Combat Inspired Drum & Bass clasa H.I.I.T de Fight Klub.

Clase / Seminarii

Fight Klub BAG BOX 2

Duminica, 13 Mai - 09:00 - 10:00

Conceptul emblematic este o pregătire impresionantă, care se desfasoara in studiourile din toată Anglia. Clasa constă în efectuarea de combinații de lovituri de brate si picioare pe un sac cu baza de 180 cm inaltime pe muzica pump. Imaginați-vă participanții la o clasă de body combat sau o clasă Tae-bo, dar loviturile au tinta precisa, nu sunt aruncate in aer! Energia este electrică. Există 3 formate predate pe curs: "POWER CLASS" (lovituri simple si combinatii de fort ape muzica), "TURBO CLASS" (combinații mai avansate pe muzică mai rapidă) și "CIRCUIT CLASS" (un circuit unic de bag boxing pentru condiționare)

Burn 'N' Bass

Sambata, 12 Mai - 12:45 - 13:45

Aceasta este un nou tip de master class combat, care folosește muzica Drum & Bass într-o metodă H.I.I.T. Pregateste-te si pregateste-ti corpul pentru o clasa foarte activa pe care nu o vei uita prea usor!

Kettlebox

Duminica, 13 Mai - 12:45 - 13:45

Aceasta este o clasă fusion Kettle Bell Combat by Fight Klub, care iti va da cu siguranta  dependență. Vom folosi acest accesoriu versatil într-un mod unic. Dacă cunoașteți conceptul Fight Klub și atmosfera conceptului, cu siguranță veți fi uimiți!

Fight Klub STRYKE

Sambata, 12 Mai - 17:45 - 18:45

STRYKE - Ultimate Warrior Workout de la Fight Klub. Stryke folosește arme cu căptușeală special concepute pentru a imita luptele cu bete, săbii și pumnale. Combinațiile sunt efectuate pe punchbags independente pe o muzica cu bpm mare. Este complet hipnotic!

Fight Klub Kick-ass boot-camp

Duminica, 13 Mai - 15:15 - 16:15

Acest exercitiu presupune folosirea sacilor de box in combinatie cu puncte de mare intensitate.