Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Raj Donald

SUA

Raj Donald iubește această lume de fitness în care se află! El iubește antrenamentul în general! Fie că este vorba de cursuri de antreprenoriat / profesionale, de adjunct  in colegiu sau de a preda GroupX, sala de clasă este cel mai bun loc de pe pământ. De asemenea, îi place să râdă pana la lacrimi. Urmărind și ajutându-i pe oameni să-și atingă obiectivele de fitness este cea mai mare placere a lui! Raj preda in mod oficial GroupX și Fitness Coaching deja de 8 ani. Din experiența sa în Corpul Marin al SUA, sport și alergarea de anduranta, fitness-ul a fost întotdeauna o parte importantă a vieții sale.

Raj are certificări multiple: AFAA Certified Group X and Indoor Cycling (Spinning), Kangoo Trainer: Power, Boot Camp, Dance, and Kick n' Punch, Sports Conditioning, Indoor Cycling Instructor, RIPPED , Indo-Row Rowing Instructor, TRX.

Clase / Seminarii

Kangoo Boot Camp

Sambata, 12 Mai - 10:15 - 11:15

Această clasă poate fi mult mai mult decât "Alearga, Alearga si acum Push-up!"
Este o clasa de forța și de condiționare a mușchilor. Vom includem elemente de rezistență în program pentru un antrenament complet al corpului. Fun Total! Vino și încercați-o la Convenția Internațională de Fitness!