Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Rares Coman

Romania

Rares a fost atras de sport inca din clasele primare si din acest motiva practicat Atletismul timp de 8 ani. O accidentare l-a facut sa nu mai poata face atletism profesionist, insa asta nu l-a oprit din a impartasi energia si dorinta de miscare, fiind instructor sportiv din 2006 si tinand clase din 2013.
Este instructor RealRider si detine si specializari in Bokwa(R), Steel Tonic si X-Tempo.

Clase / Seminarii

Insane body training

Sambata, 12 Mai - 16:30 - 17:30

Insane Body Training mărește eficiența corpurilor pentru a arde calorii chiar și atunci când suntem în starea noastră de odihnă. Prin faptul că ritmul cardiac urcă și coboară pe tot parcursul antrenamentului, crești și EPOC-ul. Acest lucru va crește numărul de calorii pe care le arzi pe parcursul zilei, mult după ce ai terminat antrenamentul. Insane Body Training este cel mai eficient mod de a arde calorii și de a câștiga forță și rezistență, datorită varietății de mișcări și exerciții care sunt integrate în fiecare antrenament. De asemenea, rezistența cardiovasculară crește, pe măsură ce vă mențineți ritmul cardiac.
Atunci când participați la o oră de Insane Body Training mișcările complexe din timpul ei vor activa o varietate de grupe musculare și, mai important, vor crește forța și vor arde grăsimile cu rapiditate.
Ești gata sa arați mai bine, să te simți mai bine, sa îți crești încrederea de sine și să-ți imbunătățești calitatea vieții?
Dacă da, te aștept să incerci nebunia mea de antrenament.