Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Rares Coman

Romania

Rares has been attracted for sports ever since he was in elementary school and this is the main reason of athletics for 8 years. An accident made him stop his professional sports career, but this didn't stopped Rares from spreading his energy and motivation, becoming a sports instructor in 2006 and having classes from 2013.
He is a RealRider instructor and owns specializations in Bokwa(r), Steel Tonic and X-Tempo.

Clase / Seminarii

Insane body training

Sambata, 12 Mai - 16:30 - 17:30

Insane Body Training mărește eficiența corpurilor pentru a arde calorii chiar și atunci când suntem în starea noastră de odihnă. Prin faptul că ritmul cardiac urcă și coboară pe tot parcursul antrenamentului, crești și EPOC-ul. Acest lucru va crește numărul de calorii pe care le arzi pe parcursul zilei, mult după ce ai terminat antrenamentul. Insane Body Training este cel mai eficient mod de a arde calorii și de a câștiga forță și rezistență, datorită varietății de mișcări și exerciții care sunt integrate în fiecare antrenament. De asemenea, rezistența cardiovasculară crește, pe măsură ce vă mențineți ritmul cardiac.
Atunci când participați la o oră de Insane Body Training mișcările complexe din timpul ei vor activa o varietate de grupe musculare și, mai important, vor crește forța și vor arde grăsimile cu rapiditate.
Ești gata sa arați mai bine, să te simți mai bine, sa îți crești încrederea de sine și să-ți imbunătățești calitatea vieții?
Dacă da, te aștept să incerci nebunia mea de antrenament.