Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Revital Alon

Israel

Revital este un prezentator internațional de fitness care promovează produse sportive și metode de pregătire sportivă; ea instruieste și formeaza  instructori de mai mulți ani, în plus față de master classurile de la convenția de Fitness din Israel si la  Centrul de Inovatie in Fitness din Israel. Specializările sale principale sunt ciclismul interior, functional training, HIIT, antrenamente de forță și alergarea. Deține o diplomă de licență în informatică și își completează în prezent diploma de master în domeniul educației fizice și mai detine o diplomă de master la Colegiul de Educație Kibbutzim. Ea este prezentatoarea Adidas Israel, Polar Israel, Oakley Israel, Spivi Israel si Fre`s creme de sport pentru atletism.

Clase / Seminarii

PowerClub

Sambata, 12 Mai - 12:45 - 13:45

Scopul clasei este un antrenamentul functional al intregului corp, care combină forța și aerobicul într-un set fluid! Numai 5 stații, 2 runde, 3 seturi de fiecare și ați terminat! Atmosfera este o atmosferă de club cu muzică pentru toate gusturile care este potrivită pentru exerciții: ritmuri mai lente pentru exercitiile de forta și explozive pentru cele de aerobic!

CycleClub

Duminica, 13 Mai - 10:15 - 11:15

În același timp, în aceeași cameră, 2 grupuri, unul împotriva celuilalt, în timp ce: primul grup este "Grupul de ciclism" si al doilea grup este "Grupul funcțional" care face antrenament funcțional, combinând exercitiile de forta cu exercițiile aerobice. Atmosfera este o atmosferă de club cu muzică  potrivită pentru drumul "grupului de cicluri". Grupul funcțional lucreaza pe timp si după 20 de minute ... un comutator! Un antrenament care combina perfect clasa energizata de indoor cycling cu antrenamentul functional intr-o singura clasa.

Indoor cycling power

Sambata, 12 Mai - 09:00 - 10:00

Vino alaturi de Revital într-o călătorie virtuală prin incantatorii munți Edom, o experiență de neuitat pe muzica plina de ritm care iti vor stimula pulsul. Pedalam alături pe langa Marea Roșie într-un peisaj de deșert uluitor . Stiindu-ti RPM-ul, Pulsul si KM-ul online pe ecran,  în căldură, în frig, în noapte și în zi - un grup care se contopeste cu natura ... nu mai rămâne nimeni in spate!