Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Robert Steinbacher

Germania

A fost  gimnast și a început cariera ca dansator și coregraf într-una dintre cele mai populare academii de dans din New York . De atunci , are peste 20 de ani de experiență internațională ca educator, presenter și coregraf. Ca terapeut de mișcare , a creat conceptul de antrenament -  bodyART. Ultimul concept de antrenament  pe care l-a creat se numește deepWORK , antrenament funcțional holistic, cu mișcări bazate pe cardio interval. Ambele concepte se topesc într-o experiență unică de mișcare.

Robert este fondatorul unuia dintre cele mai mari centre de body and mind din Europa, care a educat peste 3000 de instructori și educatori din domeniul fitnessului din întreaga lume. La fel ca nimeni altcineva - Robert combină cunoștințe și mișcări unice și profesionale care se transformă într-un mesaj al creativității și al carismei. El atinge sufletul oamenilor  prin modul lui de educare și predare , prin spiritul cunoașterii.

Clase / Seminarii

bodyART Structure

Duminica, 13 Mai - 10:15 - 11:15

În antrenamentul bodyART™ cel mai important este omul ca un întreg cu o funcționalitate complexă. Pozițiile multiple din bodyART™  împreună cu tehnicile de respirație în combinație cu antrenamentul fizic şi cu relaxarea mentală vor realiza o armonie perfectă. Scopul de baza al antrenamentului bodyART™este de a asigura corpului o funcționalitate perfectă cu ajutorul elementelor statice şi dinamice din timpul antrenamentului.
Pozițiile si mișcările folosite au fost îndelung gândite şi alese, ca prin executarea acestora corpul să-şi recapete postura corectă şi să lase la o parte mişcări şi poziții statice nepotrivite. Fiecare exercițiu trebuie executat încet şi conștientizat, cu o respirație şi concentrare adecvată, pentru ca trupul să aibă timp şi spațiu să scape de încordarea negativă sau de mișcările bruște şi necontrolate.
Antrenamentul pune baza pe antrenarea întregului corp şi nu pe grupe de mușchi, cum se întâmplă în antrenamentul de forță clasic. Multe poziții din bodyART™-pun accent pe echilibru, de aceea atenția va fi îndreptată spre centrul corpului.

bodyART Pure

Duminica, 13 Mai - 12:45 - 13:45

bodyART™ Pure este un antrenament unic în felul sau, care unește mai multe concepte bodyART™, prin care se dezvoltă şi tehnica cursantului. Este o clasa construita pe multitudinea structurilor bodyART, insemnand dezvoltare continuă , tehnică desăvârşită , predare corectă şi exactă , dar mai ales CREATIVITATE.

BAX ( bodyART cross)

Duminica, 13 Mai - 15:15 - 16:15

BAX se bazează pe conceptul holistic al lui Yin și Yang. Este cel mai puternic antrenament care utilizează propria greutate corporală un program de intensitate ridicată, combinat cu exerciții myofasciale. Formare condiționată / Formare completă condiționată, după cum este indicat numele, participarea la aceste cursuri vă va ajuta să vă îmbunătățiți condiția fizică pentru a dezvolta, îmbunătăți și menține rezistența cardiovasculară. și în funcție de intenția de antrenament poate avea un efect de ardere a grăsimilor, de asemenea. Clasa cosnistă a combinațiilor ușor de pas, fără coregrafie. Pentru a construi o formare mai reușită și mai distractivă, profesorii noștri folosesc multe echipamente, cum ar fi pasul, banda de rezistență, core-board, Xco-trainer, soft ball, pompă, greutăți ușoare.