Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Rustam Haceaturov

Romania

Rustam  este instructor sportiv cu o carieră de 10 ani în antrenamentul de grup și în antrenamentul personal, având o gamă largă de certificări și specializări în domeniul aerobic-fitness. Fost dansator profesionist, Rustam are în palmares titlul de campion național al Republicii Moldova, alături de titluri de seminfinalist încampionate europene și alte premii importante câștigate în concursuri din România.

Printre specializările pe care le predă în prezent se numără Steel Tonic, Steel Training, Zumba Fitness®, Zumba Toning®, Aqua Zumba®, Step, Antrenament Functional și cel mai nou program cardio de grup, Bokwa® Fitness pe care l-a introdus în România din luna ianuarie 2013. Pe lângă statutul de instructor certificat Bokwa®, Rustam este șiBokwa® Education Specialist Trainer, având autorizarea de a forma instructor Bokwa® și dreptul de a susține masterclass și demonstrații în cadrul unor evenimente publice.

Clase / Seminarii

Insanity live

Duminica, 13 Mai - 16:30 - 17:30

LIMITELE DE AZI sunt TRIUMFURILE DE MAINE

INSANITY® LIVE este un program provocator, focusat pe antrenament atletic de grup, conditie fizica, rezistenta cardio, forta si pregatit pentru orice nivel si conditie fizica a participantilor. Cu exercitii usor de urmat - intregul antrenament te va provoca, te va schimba si te vei simti in cea mai buna forma.

Este despre a lasa toate scuzele si totul ce te trage inapoi - si a te provoca sa-ti fortezi propriile limite. Pregateste-te sa eliberezi atletul din tine, iar Rustam voi fi acolo sa te ajute!